Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Botiga Dr.Martens Barcelona
Foto: Dr.Martens

Aquesta famosa marca de sabates obre la seva segona botiga al centre Barcelona

La il·lustradora Be Fernández ha decorat l'espai amb un mural de set metres creat expressament per al local

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

De totes les marques de sabates que han deixat una empremta a la història, i Dr.Martens n'és una. Les seves botes es van convertir en tota una icona del moviment punk gràcies a grups com Sex Pistols i The Clash. Actualment, les sabates Dr. Martens van més enllà de les botes i continuen sent uns dels calçats més venuts del moment. Després d'obrir la seva primera botiga a Barcelona, al Portal de l'Àngel, la marca britànica ha inaugurat el seu segon establiment físic a la ciutat, aquest cop al número 53 del Passeig de Gràcia.

Botiga Dr.Martens Barcelona
Foto: Dr.Martens

L'espai, a pocs minuts a peu de la Casa Batlló, té 144 metres quadrats dividits en dues plantes on hi ha tots els models de la firma, des de la clàssica bota Chelsea fins als mocassins més nous. Dr. Martens sempre ha estat relacionada a la rebel·lia, l'autoexpressió i amb la creativitat, uns valors que també ha volgut projectar al nou local de Barcelona. L'artista i il·lustradora Be Fernández ha dissenyat un llenç exclusiu de set metres de longitud ple de color.

Botiga Dr.Martens Barcelona
Foto: Dr.Martens

L'obra 'Rugido' s'exhibeix a les parets més properes a la caixa, a la planta superior, on la protagonista és la silueta de la icònica bota DM 1460. El mural està ple de colors i iconografies pròpies que volen representar la força i l'autenticitat de la marca i la ciutat. A més, Fernández ha volgut fer una picada d'ull a Barcelona amb la representació del seu horitzó amb edificis emblemàtics com la Sagrada Família.

NO T'HO PERDIS: Així és la primera botiga a barcelona d'aquesta marca que ho peta a Madrid

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Tardor

    Últimes notícies

      Publicitat