Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Gelateria Badiani 1932
Foto: Gelateria Badiani 1932

Aquesta gelateria de Barcelona oferirà capses de gelat gratis (només un dia)

L'establiment ha anunciat la iniciativa per celebrar el Dia Internacional de les Postres

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Si sou autèntics fanàtics dels gelats, segur que us venen de gust en qualsevol època de l'any. La baixada de les temperatures no és cap amenaça per a una de les postres fredes més populars a Barcelona. La ciutat està plena de gelateries amb propostes tan innovadores com el gelat amb gust a Barcelona (sí, heu llegit bé), un gelat de xocolata blanca, amb un toc de cúrcuma i gerds que, barrejats, formen la senyera. Aquest sabor està disponible a la gelateria Badiani, al carrer Rosselló 232, un establiment que ara també oferirà capses de gelat gratis.

El pròxim dissabte 14 d'octubre és el Dia Internacional de les Postres, i per celebrar-ho, la botiga regalarà una capsa de 500 ml de gelato al pur estil tradicional florentí amb la compra de qualsevol altre gelat. A més, podreu escollir entre diversos gustos com el Dolcevita o el Buontalenti, un dels més famosos del negoci i que han estat reconeguts amb guardons arreu del món. Si voleu aconseguir la vostra capsa de franc, només us heu de registrar a l'enllaç de la seva pàgina web, on us enviaran el codi de promoció.

La tardor no espanta Paolo Pomposi, cofundador de Badiani, que ja ha anunciat, en lloc de tancar, canviaran els gustos de l'expositor, on començaran a substituir els sorbets lleugers de fruites refrescants per donar pas a altres gustos de temporada, com el gelat de cafè o el de xocolata. Badiani va inaugurar la seva primera gelateria a Florència l'any 1932 i, des d'aleshores, no ha parat d'expandir-se fins a arribar a Barcelona el 2022, que va ser la primera botiga de la cadena a Espanya.

NO T'HO PERDIS: Les millors gelateries de Barcelona

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat