Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Badiani
Foto: Eugènia GüellPaolo Pomposi, cofundador de Badiani

Hem tastat el gelat que té gust de Barcelona (i no t'imaginaries mai què porta)

La gelateria Badiani s'ha aventurat a crear un gelat amb el nom de la nostra ciutat

Escrit per
Mireia Servitje
Publicitat

Quin gust diríeu que té Barcelona? Després de la seva expansió al llarg de tot el territori italià, fa un any que la família Pomposi va obrir a Barcelona i ja té un gelat que té gust de la nostra ciutat. Si hi entreu, demaneu-vos-en una terrina i deixeu-vos sorprendre. A partir d'ara, tot són espòilers: està fet amb xocolata blanca, un toc de cúrcuma i gerds. Aquests dos últims donen un color groc i vermellós amb els que formen la bandera catalana, és a dir, actuen com a colorants naturals.

Paolo Pomposi, cofundador de Badiani, explica que els catalans tenen 'molt de caràcter' i és per això que ell ha volgut oferir un gelat amb la mateixa característica, tant de gust com de color. Afegeix que després d'un any oferint aquest gelat als seus clients, ha triomfat. 

Gelat Barcelona
Foto: Eugènia GüellGelat Barcelona

A la gelateria hi tenen tota mena de gelats, i és que els personalitzen per cada esdeveniment important. Per Pasqua, per exemple, tenen el gelat 'Colomba', fet amb un pa tradicional italià, per Nadal fan gelats amb 'pantone' i amb 'pandoro' i per Sant Jordi en fan un a base de nata i ous amb salses de xocolata i caramel que incorpora flors per sobre. A més fan gelats vegans i sense lactosa (amb aigua en comptes de llet), però amb un 25 % de xocolata, que fa que no se'n perdi la dolçor. 

Però, sou dels que només mengeu gelats a l'estiu? No patiu! Durant l'hivern col·laboren amb la Pastisseria Joan i ofereixen dolços tradicionals creats per Albert Sánchez, artesà de la pastisseria i guanyador de la tercera edició del millor tortell de reis. D'altra banda, també ofereixen un assortiment de delícies, com li diuen ells, a les neveres. Són galetes, gelats de pal i pastissos, i tot està fet amb gelat. 

Gelat Barcelona
Foto: Eugènia GüellGelat Barcelona

Badiani, amb la seu principal a Florència i nou establiments al Regne Unit, va obrir fa tan sols un any a Barcelona, però ja busca expandir-se i obrir el seu primer local a Sitges.

NO T'HO PERDIS: Les millors gelateries de Barcelona

Llegeix el número de març de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat