Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Stock Llibres
Ig: @stockllibresStock Llibres

Aquesta llibreria del centre de Barcelona amb 35 anys d'història tancarà a finals de juny

L’augment de les despeses ha forçat el negoci a prendre la decisió

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

 Fa trenta-cinc anys que aquesta llibreria situada al cor de la ciutat es dedica a la venda de llibres d’ocasió i de tota mena d’antiguitats. Aviat, però, finalitzarà la seva activitat. Es tracta de la botiga Stock Llibres, que a través d’una publicació al seu compte d’Instagram ha anunciat que "el proper 29 de juny serà l’últim dia de vendes a la llibreria"

Aquesta botiga se suma als negocis que han hagut d’abaixar les persianes per motius econòmics, com la sabateria Calçats Cubedo o La Garba, l’última llibreria que quedava a la Barceloneta. En el comunicat, Stock Llibres ha explicat que els vestigis de la pandèmia, però també l’augment de les despeses fixes com el lloguer i els serveis, els fan impossible la seva continuïtat. També apunten que un altre motiu que els ha empès a prendre la decisió ha estat "el canvi que s’ha produït al centre de Barcelona", on circulen centenars de turistes diàriament que rarament s’interessen pels seus productes. 

La llibreria ha volgut agrair a tothom aquestes més de tres dècades en actiu, i ha compartit unes paraules de comiat amb els seus seguidors: "infinites gràcies a tots i totes, tant als que heu gaudit comprant els nostres llibres com als que no". El públic, al seu torn, ha reaccionat i no ha dubtat a dedicar dolces paraules al negoci: "Quina llàstima que hàgiu de plegar. Era una de les poques visites obligades al centre" o "Realment us estranyaré molt, estimava moltíssim passar per la vostra llibreria", són alguns dels exemples de la gran estima que els clients tenien al local. D’altres seguidors també han expressat l’enuig sobre el fet que un dels motius pels quals Stock Llibres tanqui les portes sigui l’econòmic. 

Amb tot, el negoci no deixarà de vendre exemplars. En el mateix comunicat, la llibreria ha anunciat que seguirà la seva tasca per internet, a través de les plataformes Todocoleccion i Iberlibro, i també a fires, com la de Sant Jordi o la del Llibre Antic i Modern de Barcelona. En definitiva, Stock Llibres se sumarà a “tot allò que es pugui fer per seguir en contacte amb vosaltres”, han explicat. 

NO T'HO PERDIS: Coses per fer a Barcelona al maig

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat