Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Metro
Foto: Vicente Zambrano González

Aquestes seran les noves estacions de metro de les línies L9 i L10 de Barcelona

Les obres començaran a la primavera del 2024 i duraran uns 15 mesos

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

El metro de Barcelona tindrà dues noves estacions de metro. El Departament de Territori de la Generalitat ha licitat les obres que permetran acabar les parades de les línies L9 i L10 de Guinardó/Hospital de Sant Pau i la de Maragall. Malgrat que els treballs de cadascuna van per separat, es preveu que ambdues s'iniciïn la primavera del 2024. 

Està previst que les obres s'allarguin uns quinze mesos. Actualment, les dues localitzacions ja tenen els respectius pous excavats, així com les galeries de connexió amb el túnel. Ambdues parades, però, ja existeixen en altres línies de metro. La de Guinardó/Hospital Sant Pau, a la Ronda Guinardó, es troba dins el recorregut de l'L4, i la de Maragall, a la Plaça Maragall, dins del de l'L4 i L5. Amb la finalització dels treballs de renovació i rehabilitació, les dues parades acolliran també les línies L9 i L10, respectivament.

Renovacions a altres línies de metro

El 2024 serà un període de renovacions al metro de Barcelona. A més de les línies L9 i L10, la L2 també patirà un gran tall que deixarà sense servei algunes de les seves estacions principals entre Paral·lel i Sagrada Família. En aquest cas, el projecte de renovació de la línia lila serà per millorar la seguretat del servei amb la rehabilitació del sistema de fixació de les vies i el carril per on passen els combois.

NO T'HO PERDIS: Campanya d'"inspecció massiva" de bitllets al metro de Barcelona

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat