Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Reggaeton Beach Festival
Foto: Hugo Nino / Reggaeton Beach Festival

Aquests són els primers artistes confirmats del Reggaeton Beach Festival (dates, entrades i preus)

Barcelona és una de les 12 ciutats que recorrerà el festival itinerant aquest estiu amb més de 30 noms internacionals al cartell

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Amb l'arribada del bon temps també donem per inaugurada la temporada de festivals. La Telecogresca 2024 i el Mutek 2024 ja estan a tocar i ja ha començat el compte enrere per gaudir de Primavera Sound, el Cruïlla i el Sónar. A la llarga llista de festivals que trepitjaran Barcelona també torna a ser-hi el Reggaeton Beach Festival, que aquest any convertirà Montmeló en la capital mundial del reggaeton durant un dia. Tot i que encara no sabem el cartell oficial, l'organització ha anunciat alguns dels artistes confirmats.

La gira del festival tindrà com a cap de cartell a Justin Quiles, el cantant estatunidenc d'origen porto-riqueny que compartirà escenari amb altres artistes com Bryant Myers, que també serà cap de cartell en algunes ciutats, Manuel Turizo, Saiko, María Becerra, Noriel, Álvaro Díaz, Chimbala, El Alfa i Nio Garcia. De moment, aquests són els únics noms confirmats per a la gira d'aquest any que començarà el 29 de juliol i passarà per 12 ciutats fins al 4 d'agost.

Justin Quiles Reggaeton Beach Festival
Hugo Nino / Reggaeton Beach Festival

Aquesta sisena edició del festival també tindrà un nou escenari de més de 22 metres d'alçada amb una cabina de DJ integrada al centre de la infraestructura. A més, l'organització ha avançat que els efectes especials també tindran un paper protagonista i es generaran amb més de 80 equips de màquines de fum, làsers, confeti biodegradable, foc fred i molt més.

Saiko Reggaeton Beach Festival
Foto: Gisela Jane / Reggaeton Beach Festival

Horaris, entrades i preus

El festival arrencarà a Oropesa del Mar i seguirà cap a Tenerife i Marbella. El 21 de juliol serà el torn de Barcelona. En comptes de la Platja del Fòrum, aquesta vegada serà el Circuit de Montmeló l'escenari que acollirà el macrofestival i per al qual les entrades ja estan disponibles per 120 euros (l'entrada general), 145 euros (l'abonament prèmium), 175 euros (l'accés vip sense alcohol), i 250 euros (l'entrada amb tot inclòs). Com a les passades edicions, a més de la música i la passió pel reggaeton, el festival també oferirà diverses activitats aquàtiques, gastronòmiques i d'entreteniment.

Una macro 'white party' per anunciar el cartell

Per primer cop, el festival anunciarà el cartell complet de la gira amb una macrofesta amb 'dress code' al renovat estadi Santiago Bernabéu, a Madrid. L'esdeveniment se celebrarà el divendres 10 de maig des de les 19 h fins a mitjanit on tots els assistents hauran d'anar vestits de blanc per recrear l'estil 'eivissenc' i donar la benvinguda a l'estiu. Les entrades per a la festa de presentació es van posar a la venda el passat 23 de febrer i, tot i que els abonaments generals es van esgotar en poques hores, encara queden entrades a partir de 55 euros a la pàgina web.

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de 2024 a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat