Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
El Museo Más Dulce del Mundo
Foto: El Museo Más Dulce del Mundo El Museo Más Dulce del Mundo

Arriba a Barcelona el Museu Més Dolç del Món

El 27 de novembre obrirà a la cúpula de Las Arenas i promet "un món de somni i positivisme"

Per
Ricard Martin
Publicitat

¿Quin nen -o adult– no ha fantasiejat mai amb banyar-se en una piscina de núvols de caramel, cavalcar una piruleta o abraçar-se a un osset de gominola gegant? A ningú cau malament un dolç (bé, sí, als diabètics!) i menys en aquesta època incerta i fosca. La notícia és que el Museu Més Dolç del Món finalment obrirà portes al Centre Comercial Las Arenas el pròxim 27 de novembre. La seva obertura hauria d'haver estat el passat 27 de març, però la crisi sanitària la va ajornar. L'organització no ha precisat data de finalització, però estudien el 10 de gener de 2021 (Nadal, dolç Nadal!).

Aquest museu 'pop-up', a la cúpula del centre comercial, constarà de dotze espais tematitzats dedicats al dolç, i els seus organitzadors asseguren que "ens traslladarà a un món de somni on regna el positivisme i la felicitat" a través d'una "una exposició interactiva i sensorial".

Museu més Dolç del Món
Foto: Museu més Dolç del MónPiscina de núvols en el Museu més Dolç del Món

Com per exemple, una sala amb xurros gegantins amb forma de cor en la que s'explica la història de l'aliment amb realitat augmentada, i no faltaran unicorns gegants, pols de mida ciclòpia, rosquilles grans com per caure-hi a dins... Tota una apoteosi del cuquisme on podreu jugar, saltar, tocar i interactuar (també hi haurà algunes degustacions de llaminadures durant el recorregut). Però és d'esperar que la pujada de felicitat sigui causada per la dopamina dels 'likes' de les fotos pujades, més no pas pel sucre. Aquest lloc és carn d'Instagram!

Les entrades costaran 15 euros i es podran comprar al web del museu a partir del 15 d'octubre. Aquest 'pop-up' ve avalat pel seu èxit a Portugal (Lisboa) i Brasil (São Paulo i Rio de Janeiro), ciutats en les quals va convocar a més de 100.000 visitants.

NO T'HO PERDIS: Les temptacions més dolces de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat