Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Mercat vintage a pes
Foto: Vintage Market

Arriba a Barcelona la segona edició de Fashion Pills amb tallers de moda sostenible (i és gratis)

L'organització Moda Sostenible Barcelona i Impact Hub Barcelona es tornen a unir per demostrar que una moda més responsable és possible

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Cada cop hi ha més alternatives si voleu comprar roba més enllà de les botigues de 'fast fashion' (moda ràpida). En els darrers anys hi ha hagut un gran auge de la cultura de la moda de segona mà, convertint una pràctica que abans estava 'mal vista' en una moda. Una de les alternatives a la roba de fast fashion és aprofitar les peces que teniu oblidades a casa. Per donar visibilitat a aquesta opció, Moda Sostenible Barcelona, l'associació sense ànim de lucre i Impact Hub Barcelona, la xarxa global d'emprenedoria social més gran del món, s'han tornat a unir per celebrar la segona edició de Fashion Pills.

Aquesta iniciativa pretén sensibilitzar sobre els avantatges de la moda sostenible a través de xerrades i un taller on tothom podrà participar de manera gratuïta. Aquesta edició comptarà amb Penny Papachristodoulou com a convidada, l'emprenedora, dissenyadora i experta en moda sostenible i economia circular donarà una xerrada sobre com transformar la moda comercial.


En el taller, tots els assistents podran posar en pràctica la moda sostenible amb peces pròpies. Si voleu participar, només heu de portar una peça de roba en mal estat per poder donar-li una segona vida, i dues més en bon estat perquè les pugueu intercanviar amb les d'altres participants. A més, després del taller hi haurà barra per relaxar-vos mentre preneu alguna cosa després d'una jornada de moda responsable!

NO T'HO PERDIS: Les millors botigues de segona mà i roba 'vintage' a Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat