Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Vaya Bravas
Foto: @vayabravas

Arriba el festival de patates braves, l'esdeveniment més picant de la tardor (amb entrada gratuïta)

Després de l'èxit de la primera edició, enguany el festival redobla la seva aposta per la tapa més popular dels bars

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Segur que algun cop heu visitat una de les llistes més famoses de 'Time Out Barcelona', la de les millors braves de la ciutat. Això ens dona la mida de la popularitat d'una de les tapes imprescindibles de la carta de qualsevol bar, des dels més humils fins als restaurant de disseny amb receptes delirants.

Atents als gustos dels incomptables fans de la tapa reina, un festival ha fet diana en el més punt més picant del paladar. Es tracta del Mahou Bravas Fest de Barcelona, un esdeveniment que l'any passat va aplegar més de 15.000 persones.

Aquesta segona edició vol superar l'anterior amb 10 restaurants emblemàtics de la ciutat que han preparat per a l'ocasió suculentes versions de les clàssiques patates braves i altres tapes per complementar els àpats.

L'experiència gastronòmica tindrà com a complement música en directe, tallers, sortejos i altres activitats. Tot culminarà amb la selecció de les millors braves de Barcelona, un guardó que s'entregarà mitjançant el vot dels assistents combinat amb un jurat professional de la gastronomia.

Com accedir al Bravas Fest?

Tot estarà concentrat en un sol cap de setmana, els dies 6, 7 i 8 d'octubre. El lloc escollit serà el Poble Espanyol de Barcelona, en la seva plaça Major i la zona aragonesa.

El millor és que tots els residents a Catalunya tindran accés gratuït. Podeu reservar la vostra entrada a través del web del Mahou Bravas Fest.

Poble Espanyol
Foto: ShutterstockPoble Espanyol

NO TE LO PIERDAS: los mejores restaurantes de tapas de Barcelona

Lee el número de octubre de Time Out Barcelona con entrevistas, reportajes y las mejores recomendaciones de ocio y cultura de la ciudad  

Últimes notícies

    Publicitat