Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Muticlub, tardeo selecto para mayores de 40 años
Foto: Maria Dias Muticlub, tardeo selecto para mayores de 40 años

Arriben a Barcelona les sessions dominicals de discoteca selecta per a majors de 40 anys (i t'estan esperant!)

Muticlub ofereix una tarda marxosa i curada amb una oferta gastronòmica i musical de primera línia

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

Ho va deixar escrit fa anys Quim Monzó en un dels seus millors articles: de vegades, entres en un bar i notes que ha mort per a tu. El lloc continua igual, però ets tu que has canviat, o potser els canvis aliens a tu són massa subtils. La música continua sent la mateixa, però ja no encaixes per alguna raó, estàs desubicat per sempre en aquest lloc.

Aquesta és una sensació que els més grans de 40 anys que volen seguir remenant el cul, copasso en mà al disco-bar –una intenció humanista d'allò més lloable– hauran sentit més d'una vegada (si no tota l'estona): massa vells per als antres juvenils de perreo urban, massa joves pel ball de la civada amb la selecta senectut que abarrota les tardes de La Paloma.

Molta gent més gran de 40 anys volen sortir a la nit però se senten desubicada

A tots ells va dirigides les sessions de tarda del MutiClub, selecta cocteleria amb pista de ball i cuina de primera propietat de Kim Diaz (Entrepanes Diaz, Bar Mut). Cada diumenge, de 19.30 h fins a mitjanit, MutiClub obre les portes a una franja d'edat de 40 en amunt que vulgui sortir sense destrossar-se el fetge o les neurones. "Hem detectat que hi ha molta gent de 40 i escaig que té fills i no pot sortir a la nit. I que a més, quan ho fan, acaben sent-se desubicats", explica Díaz.

La música aquí té un pes important: va a càrrec de DJ Morti, que va ser cantant del Fantástico Hombre Bala, notable banda de rock noventer, entre el grunge i el funk-rock. "Es tracta de posar una selecció musical vuitanta i noventera ben triada, amb un bon equip i un volum que permeti ballar o fer barra i parlar i beure", explica l'hostaler. O sigui que exilieu del vostre cap aquestes vomitives sessions de tarda fent la conga del jalisco o el tractor groc que semblen tretes d'un casament cutre.

Muticlub
© Maria DiasMuticlub

Parlar, ballar, beure i menjar. MutiClub comparteix la cuina amb Entrepanes Diaz, o sigui que passar la tarda de diumenge cruspint-te un bocata de calamars excel·lent i una copa de bon vi o un còctel ben fet entra de ple en l'horitzó de possibilitats. L'entrada és gratuïta. Això sí, Díaz és conegut per la seva política de contractar personal més gran de 50 anys, i la porta del local segueix aquesta línia: la casa es reserva el dret d'admissió a menors de 40 anys, diu la placa de la porta. "Home, si en tens 30, per descomptat que hi podràs entrar. Però si sou un grup de reggetoners de 21 anys, potser aquest no és el vostre lloc, no volem que la gent es confongui", matisa.

Compte, la porta de Muticlub ja ho adverteix
Foto: MuticlubCompte, la porta de Muticlub ja ho adverteix

Presumits/es del món, us espera una sorpresa agradable: malgrat que tingueu 30 anys (a cada pota), el porter potser us demanarà el DNI per comprovar que sigueu majors d'edat. 

NO T'HO PERDIS: Els millors bars de Barcelona

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat