Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Caganer.com
Foto: Xavier Pi / ACN

Barbie, Taylor Swift, Bad Bunny i altres caganers que debuten aquest Nadal

L'empresa gironina Caganer.com tindrà més de 600 figures aquest 2023

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Time Out Barcelona ACN
Publicitat

Ja queda menys per entrar de ple a les festes de Nadal i Barcelona està preparada per rebre-les. El Passeig de Gràcia ja fa unes setmanes que llueix les seves famoses llums, tot i que haureu d'esperar uns dies més per l'encesa. Les botigues de decoració nadalenca de la ciutat també estan preparades, com Caganer.com, que ja ha anunciat els nous caganers d'aquest 2023.

Caganer.com
Foto: Xavier Pi / ACN

L'empresa ha afegit una trentena de noves figures al seu catàleg, on ja n'hi ha més de 600, amb personatges icònics i atemporals de la política, la música, l'esport, els oficis i molts altres sectors. Bona part dels nous caganers, creats al taller de Torroella de Montgrí, estan dedicats a personatges del món artístic i digital com Taylor Swift, Bad Bunny, Barbie i Bizarrap, entre d'altres. A més, aquest any, Caganer.com també ha creat una figura d'Amy Winehouse per homenatjar la cantant, que va morir el 2011 amb 27 anys.

Caganer.com
Foto: Xavier Pi / ACN

L'empresa tampoc s'ha oblidat d'incloure entre les novetats els seus clàssics personatges històrics, amb nous noms com Cleòpatra, Marc Antoni i Leonardo da Vinci. Finalment, la política internacional i catalana també està present amb les figures del primer ministre israelià, Benjamin Netanyahu, ara en primera línia pel conflicte a la Franja de Gaza, i el primer secretari del PSC i cap de l'oposició al Parlament, Salvador Illa.

Nadal tot l'any

Malgrat que Nadal és l'època àlgida del negoci, les figures de Caganer.com es poden comprar durant tot l'any a través de la seva web i dels vuit establiments que tenen repartits per Catalunya. L'empresa familiar va néixer l'any 1992 a Torroella de Montgrí i, durant de més de tres dècades, ha donat a conèixer la cultura catalana arreu del país i ha aconseguit que les seves figures tinguin el distintiu oficial de Producte Artesà de Qualitat (PAQ).

NO T'HO PERDIS: 22 regals diferents i fets a Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Hivern

    Últimes notícies

      Publicitat