Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Exposició Space Discovery
Foto: Space Discovery

Barcelona acollirà l'exposició més gran sobre la carrera espacial (amb peces originals de la NASA)

Se celebrarà al nou espai Immersa del 28 de setembre al 7 de gener del 2024

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Barcelona està plena d'exposicions originals per visitar; des d'un museu amb una col·lecció d'objectes de perruqueria fins a una altra de peces vinculades a l'entreteniment. A finals d'aquest mes de setembre podrem afegir una altra a la llista perquè arriba a la ciutat 'Space Discovery'. Es tracta de l'exposició itinerant més gran sobre la carrera espacial entre els Estats Units i Rússia amb peces originals tant de la NASA com de l'Agència Espacial Russa. L'exposició obrirà les portes al públic el 28 de setembre i es podrà visitar fins al 7 de gener de 2024 al nou espai Immersa de Barcelona, al carrer Llull número 119, al Poblenou.

Exposició Space Discovery
Foto: Space Discovery



'Space Discovery' té l'objectiu donar a conèixer al públic la història dels vols espacials tripulats a través d'una experiència immersiva amb una col·lecció única de peces originals com vestits espacials, models reals de naus, transbordadors i coets. El projecte està impulsat per l'empresa txeca JVS Group i arriba a Barcelona de la mà de Proactiv Entretainment amb la col·laboració de la NASA, el museu i el centre educatiu nord-americà Cosmophere.

L'espai Immersa serà l'encarregat d'acollir aquesta exposició, així com d'altres com la primera experiència immersiva des de l'anonimat total. Comparteix ciutat amb l'IDEAL, el Centre d'Arts Digitals que també ofereix experiències immersives com la de Tutankamon, que s'estrenarà el pròxim 15 de setembre.

Les entrades per Space Discovery ja estan a la venda i tenen un preu de 16 euros, tot i que també hi ha a preu reduït per a persones amb diversitat funcional, estudiants, menors de 18 anys i majors de 65 anys. A més, els menors de 4 anys no hauran de pagar per visitar l'exposició.

NO T'HO PERDIS: Les millors exposicions de Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Tardor

    Últimes notícies

      Publicitat