Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Bar de la Boqueria, Barcelona
Dignity100Bar de la Boqueria

Barcelona és la 6a millor ciutat del món per menjar

A la llista de millors destinacions gastronòmiques que ha publicat TripAdvisor també s'hi troben Roma, Hanoi i Lisboa

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Escollir quin és el millor destí gastronòmic pot ser una decisió polèmica. Ja siguin els carrers de Sant Sebastià plens d'estrelles Michelin, el desplegament cultural de Nova York o les delícies locals de Lyon, al món hi ha una gran quantitat de destinacions excel·lents com per posicionar-ne una al cim. 

Així i tot, la pàgina de ressenyes TripAdvisor ha fet la seva llista de millors destinacions gastronòmiques per viatjar el 2023. La tria de ciutats surt de la secció 'Travellers' Choice: Best of the best' de la web que classifica els destins segons la qualitat i la quantitat de ressenyes que han tingut en els últims 12 mesos. 

Segons TripAdvisor, Barcelona és la sisena millor ciutat gastronòmica d'aquest any. Encapçala el pòdium la ciutat de Roma, ja que la capital italiana és una aposta segura per a les delícies culinàries, ja sigui pels guisats de cua de bou i carxofes fregides o per la seva pasta fresca i els gelats cremosos. La llista la segueixen l'illa grega de Creta i Hanoi, al Vietnam.

Aquí teniu la llista de les 10 millors ciutats: 

  1. Roma, Itàlia
  2. Creta, Grècia
  3. Hanoi, Vietnam 
  4. Florència, Itàlia
  5. París, França
  6. Barcelona, Espanya
  7. Lisboa, Portugal 
  8. Nàpols, Itàlia
  9. Nova Orleans, Estats Units 
  10. Jamaica, Carib

La llista completa la podreu trobar aquí i, com veieu Itàlia s'emporta la majoria de posicions, no només al número u sinó que Florència i Nàpols també són considerades com a grans ciutats culinàries. Per la seva banda, Barcelona aconsegueix la sisena posició gràcies a la gran diversitat d'ofertes gastronòmiques i de noms reconeguts al món de la cuina, a més de comptar amb 24 estrelles Michelin i restaurants per a tots els gustos i butxaques.

NO T'HO PERDIS: Time Out obrirà un gran mercat gastronòmic a Barcelona el 2024

Ja pots llegir el número de febrer de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat  

Últimes notícies

    Publicitat