Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Sala Apolo
Foto: Sala ApoloSala Apolo

Barcelona és la ciutat amb més discoteques de qualitat del món

Cap altra ciutat del planeta ha obtingut tantes nominacions als premis del sector com la capital catalana

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

No són bons moments per a l'oci nocturn i pels amants de sortir de nit. Malgrat això, Barcelona despunta com a capital mundial de les discoteques. Fa pocs dies vam explicar que la capital catalana acolliria els Golden Moon Awards, els premis que reconeixen les 100 millors discoteques del món. Doncs bé, les nominacions ja són públiques i hi ha una ciutat guanyadora.

En el període de candidatures que es va tancar el 25 d'agost un total de 15 locals de Barcelona han estat nominats per al top 100, i això vol dir que és la ciutat amb més candidatures del món.

Eivissa, amb 18 nominacions repartides per diferents poblacions, també és l'altre punt estratègic de l'oci nocturn candidat a destacar en la gala d'entrega de premis que se celebrarà el pròxim 27 de novembre i coincidirà amb el novè Congrés Internacional d'Oci Nocturn.

Darrere de Barcelona en el rànquing se situen ciutats com Las Vegas, Madrid (les dues amb 10 locals), seguides de Nova York i Londres amb 8 i Montreal amb 7.

Les Enfants Brillants
Foto: Les Enfants BrillantsLes Enfants Brillants

Les discoteques nominades al top 100

Segons informa Spain Nightlife (la patronal española) a través d'El Periódico, els locals d'oci nocturn de Barcelona nominats a millor discoteca del món són:

Haurem d'esperar fins al 25 de novembre per veure si alguns d'aquests clubs entren al top 100. De moment, es pot emetre un vot popular fins al 25 d'octubre a través del web de Nightlife International.

NO T'HO PERDIS: les millors discoteques i clubs de Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat