Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Barcelona
Foto: BearFotos / Shutterstock

Barcelona és una de les ciutats de l'Estat preferides per visitar aquest estiu

Segons Civitatis, Barcelona és el quart destí d'Espanya preferit dels turistes locals per viatjar en aquestes dates

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Tot i que Madrid és la ciutat d'Espanya que més turistes rep, contant els internacionals i els locals, Barcelona encara és la ciutat de l'Estat preferida pels turistes estrangers. Aquestes dades, però, varien a l'estiu a causa de les altes temperatures, posicionant altres destinacions com les Illes Balears a la primera posició del rànquing de destins preferits. En l'últim informe publicat per la companyia d'activitats turístiques Civitatis, Barcelona és el quart destí de l'estat preferit segons el turisme local.

Per davant de Barcelona estan Granada, Madrid i les províncies gallegues de Santiago de Compostel·la i Vigo. A més del seu encant, les temperatures a Galícia acostumen a ser més baixes que a la capital catalana, així com a l'espanyola i altres parts de l'Estat.

En aquestes dates les xifres varien, tot i que Barcelona encara manté el títol a la 'millor ciutat del món' atorgat pel mitjà britànic 'The Telegraph'. Aquest va valorar aspectes com la gastronomia, la localització i la cultura, entre d'altres, on la ciutat va aconseguir 588 dels 810 punts possibles. Per darrere de Barcelona es troba Sydney, Ciutat del Cap i Lisboa.

NO T'HO PERDIS: Els pobles més bonics de Catalunya per visitar el 2023

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat