Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Bicing
Ajuntament de BarcelonaBicing

Barcelona no pujarà els preus d'escoles públiques, casals i centres culturals el 2023

L'Ajuntament també mantindrà igual l'entrada al Tibidabo, el Park Güell i el Zoo i la quota del servei de Bicing

Escrit per
Time Out Barcelona ACN
i
Maria Llinares
Publicitat

Malgrat l'augment de l'IPC, l'Ajuntament de Barcelona ha aprovat que mantindran els preus d'espais públics per al pròxim any i les entrades al Zoo, el Park Güell i el Tibidabo a més de la quota del servei de Bicing. Aquesta decisió de l'administració també s'ha aplicat a altres espais públics de districtes com centres culturals, centre cívics i ludoteques, entre altres. També se segueixen iguals els preus d'escoles públiques, casals de barri, de joves i de gent gran, que oferiran un preu social i mantindran els descomptes i les ajudes per a famílies nombroses i vulnerables.  En les instal·lacions esportives gestionades per l’Institut Barcelona Esports (IBE) i pels districtes s'aplicarà un increment del 3% als abonaments.

Pel que fa al servei dels parcs d'atraccions, el Tibidabo manté els preus d'aquest any tant de l'entrada de tot el parc (35 € adults) com de l'entrada panoràmica per 19 €, el Zoo també segueix amb les mateixes tarifes familiars de 21,40 € adult i 12,95 euros pels infants d’entre 3 i 12 anys i el Park Güell amb l'entrada a 10 € com fins ara, amb entrada gratuïta per als menors de fins a 6 anys i accés gratuït als veïns de la zona.

El servei de Bicing i de les estacions de càrrega elèctrica Endolla Barcelona els preus seran els mateixos el 2023, a triar en el servei de bicis entre la tarifa plana de 50 € anuals o una tarifa d'ús de 35 euros anuals, amb 35 cèntims per la primera mitja hora d'ús en cas de bicicleta elèctrica en tots dos casos.

Serveis socials

En relació amb altres serveis com l'atenció domiciliària, els àpats en companyia, les residències i els centres de dia per a gent gran, els preus públics fixats des de l’àrea de Drets Socials no modificaran tarifes. També es mantenen congelats els preus dels serveis de cremació de Cementiris Barcelona.

NO T'HO PERDIS: 13 coses que passaran a Barcelona el 2023

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat