Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Lego Stuttgart
Foto: Lego

Barcelona tindrà la primera botiga insígnia de Lego a Espanya

La 'flagship store' començarà a funcionar abans de la campanya de Nadal i estarà inspirada en elements emblemàtics de la ciutat

Per Time Out Barcelona Editors
Publicitat

La companyia dels maons de colors ha triat Barcelona per obrir la primera 'flagship store' que tindrà a l'Estat, i arribarà, previsiblement, a finals de 2021, just a temps per la campanya de Nadal. Fins ara, Lego tenia presència a dos establiments certificats a la ciutat i sis a tot Espanya, comptant les dues botigues de Madrid, la de Saragossa i la de Sevilla.

La nova 'flagship store', de la qual encara no es coneix la ubicació, vol retre homenatge a la creativitat de Barcelona, i estarà inspirada en emblemes de la ciutat, com "l'arquitectura, el modernisme, els mosaics i el trencadís", segons el comunicat de l'empresa danesa. La botiga promet "una gran dosi d’innovació" i "multitud de referències locals per emocionar les famílies catalanes". A més, inclourà experiències de joc inèdites "perquè els visitants hi interactuïn de formes creatives i divertides, mai vistes abans a una botiga insígnia del grup a Europa".

El nou establiment forma part dels plans de l'empresa fundada el 1932 per Ole Kirk Kristiansen per obrir 130 noves botigues a tot el món abans d'acabar el 2021 i donarà feina a deu persones, el procés de selecció de les quals s'iniciarà en uns dies.  

NO T'HO PERDIS: Coses per fer gratis a Barcelona

Llegeix el número de juny de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat