Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Estadi Olímpic Lluís Companys
Foto: ShutterstockEstadi Olímpic Lluís Companys

Barcelona vol fer pujar el metro a Montjuïc: fins l'Estadi Olímpic, el Palau Sant Jordi i La Fundació Miró

L'Ajuntament demanarà a la Generalitat l'ampliació per fer més accessible aquesta part de la ciutat

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Barcelona vol allargar l'L2 del metro. Mesos després d'anunciar l'ampliació de l'L1 fins a Badalona, l'Ajuntament ha assegurat que proposarà a la Generalitat fer el mateix amb la línia lila, que arribaria fins a la muntanya de Montjuïc. El projecte ja es va suggerir i no va tirar endavant, però ara, la primera tinent d'alcaldia Laia Bonet ha proposat recuperar-lo. La socialista ha confessat que, ara que el Futbol Club Barcelona juga a l'Estadi Olímpic mentre avancen les obres del Camp Nou, "l'arribada del metro a Montjuïc podria evitar aldarulls".

Des que el club blaugrana s'ha traslladat a l'Estadi Olímpic, hi ha hagut diversos episodis de tensió entre els aficionats, com els que van ocasionar els seguidors de l'Anvers el passat dimarts 19 de setembre. Arran d'aquesta situació, Bonet ha convidat a la reflexió i a tirar endavant el projecte perquè que el metro arribi a l'estadi, així com al Palau Sant Jordi i a la Fundació Miró.

L'ampliació de l'L2 també permetria connectar el centre de Barcelona amb altres zones com la Marina de Port, la Marina del Prat Vermell, la Fira de Barcelona i l'aeroport, el que facilitaria l'accés per als usuaris. Malgrat que encara no s'ha aprovat, l'Ajuntament de Barcelona insistirà perquè la proposta es converteixi en una realitat el més ràpid possible.

NO T'HO PERDIS: Ja han començat les obres de l'Estació de Sants que limitaran la part de muntanya a bicis i vianants

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat