Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Cocteleria Boadas
Foto: Instagram / @boadascocktails

La cocteleria més antiga de Barcelona celebra 90 anys d'història i convida els millors mixòlegs del món

Boadas organitza durant sis mesos diversos esdeveniments en homenatge a nou dècades d'història

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

En els darrers anys Barcelona ha vist desaparèixer molts dels seus comerços centenaris. A la cocteleria Boadas saben que no és feina fàcil mantenir un negoci en l'actualitat i per aquest motiu han celebrat els seus 90 anys sense estar-se de res. El que s'ha convertit en el bar de còctels més antic de Barcelona, i el segon d'Espanya, ha reunit a les cocteleries més emblemàtiques del món per celebrar les seves nou dècades de vida. Se'ls convida a col·laborar amb els mixòlegs Simone Caporale i Marc Álvarez, cofundadors i directors de SIPS, anomenat el millor bar del món per The World's Best Bars 2023, i actuals propietaris de Boadas. 

Cocteleria Boadas
Foto: Cocteleria Boadas

En els sis mesos vinents, Boadas organitzarà una sèrie d'esdeveniments que homenatjaran la seva història i el seu llegat dins el món de la cocteleria. Dins aquest marc, fusionarà l'essència històrica amb la innovació del present al costat de les cocteleries més selectes del món. La següent jornada festiva serà una reunió extraordinària el pròxim 14 de gener amb alguns dels millors bars de Barcelona, com Tandem, Dry Martini, Belvedere. El seguirà el del 22 de gener, quan el Harrys Bar, de París, viatjarà cap a Barcelona per visitar el cau de Boadas i fer una col·laboració, però n'hi haurà més encara per anunciar.

Cadascun dels bars convidats a les celebracions hauran de recrear un còctel clàssic del bar de Barcelona, tot i que podran reinterpretar-los per posar la marca personal de cada establiment. A més de retre homenatge a la tradició, amb aquesta iniciativa també es ressalta la creativitat i la visió única de cada local per tancar un capítol i començar-ne un de nou, no només a Boadas, sinó al món de la mixologia. 

NO T'HO PERDIS: 15 restaurants i cocteleries emblemàtiques i amb carisma que heu de conèixer

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat