Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
CaixaForum
© Maria DiasCaixaForum

CaixaForum reobre l'1 de juny

L'aforament es limitarà a un terç i s'incorporaran mesures higièniques

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Dilluns 1 de juny reobrirà el CaixaForum de Barcelona i també el de Madrid, Saragossa, Sevilla, Palma, Girona, Lleida i Tarragona; els centres tornen a l'activitat de forma coordinada però només amb un terç de l'aforament, i incorporant les mesures i protocols d'higiene i desinfecció.

Segons informa el centre, per accedir a les sales serà obligatori l'ús de mascaretes i la neteja de mans amb gel hidroalcohòlic; els visitants podran accedir al centre individualment o en grups familiars, però mantenint la distància de seguretat de dos metres. No estaran disponibles els serveis de consigna i guarda-roba, la cafeteria i la botiga i les audioguies. Tot i que els centres obriran en l'horari habitual, no es faran ni visites guiades ni activitats; a les sales, i en determinades franges horàries, es comptarà amb la presència d'educadors per informar sobre el contingut de les exposicions.

Caixaforum va tancar portes el 14 març, amb l'exposició Objectes de desig: surrealisme i disseny, que ampliarà les dates i es podrà visitar fins a finals d'estiu. Per a Elisa Durán, directora de la Fundació "La Caixa", "l'esforç per posar de nou en marxa tots els nostres centres culturals respon a la voluntat d’oferir a la ciutadania, després d’aquesta dura etapa, espais per recuperar el pols cultural i el benestar personal. Durant aquesta crisi s’ha demostrat que la cultura és més necessària que mai".

Pel que fa a CosmoCaixa, està previst que obri portes en la segona fase de la desescalada.

NO T'HO PERDIS: altres museus que podrien obrir a mitjans de juny

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa amb la nova Time In Pocket interactiva.

 


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial

Últimes notícies

    Publicitat