Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Cinc parcs de Montjuïc reobren per practicar esport i passejar

Els jardins de Mossèn Cinto Verdaguer, del Teatre Grec, de Laribal, de Joan Brossa i Aclimatació obren divendres 8 de maig

Escrit per
Carla Romera
Publicitat

Alguna vegada havíem de poder tornar a les zones verdes de la ciutat. Els sectors més concorreguts de la ciutat, encara amb els carrers tallats, començaven a quedar-se petits per les passejades i recorreguts de runners i ciclistes. Així que, quin remei millor que començar a reobrir els parcs de Barcelona per donar més espai a les persones i deixar que puguem tornar a les àmplies zones verdes de la ciutat.

La setmana passada, més de 70 parcs de Barcelona ja tenien permès reobrir després de gairebé dos mesos tancats amb pany i clau per evitar aglomeracions i dissuadir els ciutadans de sortir de casa. Aquesta setmana, per sort, se sumen cinc parcs més de Montjuïc.

Escales del Generalife, Jardins de Laribal
Jardins de Laribal© Maria Dias

Els Jardins de Mossèn Cinto Verdaguer, Jardins del Teatre GrecJardins de LaribalJardins d’Aclimatació de Montjuïc i Jardins de Joan Brossa, dels més grans de Barcelona, obriran aquest divendres dia 8 per a poder anar a passejar i fer esport abans que comencin les fases oficials de la desescalada. A més, alguns altres, com els Jardins de Joan Maragall obriran només els caps de setmana, començant aquest dissabte 9.

D'aquesta manera són ja 75 els parcs i jardins de la ciutat, inclòs el de la Ciutadella, que han tornat a permetre l'accés als habitants. Segons l'Ajuntament, "es reincorporaran de manera gradual els serveis de neteja i manteniment per tal de garantir les mesures de seguretat". A més, també avisen: els parcs estaran oberts com a rutes de pas, en cap cas podrem romandre-hi de forma recreativa o utilitzar-los com a punt de trobada amb altres persones.

NO T'HO PERDIS: Així serà el nostre estiu 2020

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat