Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Cinemes Verdi programen 'Cinema Paradiso' per celebrar la reobertura de les sales

La productora catalana A Contracorriente l'ofereix com a "carta d'amor al cinema" a totes les sales del país

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Hi ha clàssics del cinema pels que mai ha existit data de caducitat. Títols com 'Temps moderns' (Charles Chaplin), 'Ciutadà Kane' (Orson Welles) o 'Cinema Paradiso' (Giuseppe Tornatore) són obres que segueixen vives i actuals per molts anys que tinguin. Reestrena'ls i ompliràs les sales!. A Contracorriente Films, la distribuïdora catalana independent, ofereix a totes les sales de cinemadel país l'oscaritzada 'Cinema Paradiso' perquè es projecti el primer dia de reobertura. 

No hi ha clàssic del setè art que pugui encaixar millor amb el delicat moment que viuen les sales de cinema, tancades des del passat 13 de març. Dos mesos i mig després i amb la mirada posada en la fase 2, punt de la desescalada que ja es permet la reobertura de les sales amb un terç de la seva capacitat, els Cinemes Verdi (sala que gestiona la distribuïdora A Contracorriente) han programat pel divendres 26 de juny la reestrena del film de Tornatore del 1988. A Contracorriente assegura que a poc a poc s'aniran confirmant les sales que projectaran la cinta italiana que és, de principi a fi, un homenatge i una demostració d'amor al cinema.

La sala virtual de A Contracorriente

En ple estat d'alarma la majoria d'estrenes van quedar cancel·lades a l'espera de la reobertura de sales o van optar per estrenar-se en una sala virtual. La distribuïdora A Contracorriente va ser pionera a l'Estat en la projecció de cinema d'estrena en 'streaming'. Els espectadors pagaven un preu similar al de sala i podrien veure aquell film durant 72 hores. Descobreix les pel·lícules que s'hi van estrenar en exclusiva aquí.

NO T'HO PERDIS: El BCN Film Fest es farà al juny (i amb públic) als cinemes Verdi

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa amb la nova Time In Pocket interactiva.

Últimes notícies

    Publicitat