Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Collserola
Foto: Shutterstock Collserola

Collserola és el tercer parc natural més popular d'Espanya

Amb gairebé 20.000 ressenyes a Google, es situa per sobre dels Picos de Europa i Sierra Nevada, només superada pel Teide i el Timanfaya

Clara Ruiz
Escrit per
Clara Ruiz
Publicitat

La nostra ciutat té espais i racons inigualables, d'això no hi ha dubte, i la popularitat de Barcelona també és, ara com ara, un fet innegable. Però ja podem afegir un punt més a la llista de destacats de la ciutat: Barcelona compta amb un dels parcs naturals més populars de tota Espanya, segons la recent classificació feta per la plataforma Musement, un portal de reserves d'activitats turístiques a Espanya i diferents parts del món. 

El parc natural de la Serra de Collserola és el tercer més popular d'Espanya dins la llista dels 10 parcs més populars de la plataforma. Aquesta ha estudiat el nombre de ressenyes de Google de cada parc, i la Serra de Collserola compta amb 18.587 ressenyes. Així, es col·loca per damunt dels Picos de Europa, amb 16.369 ressenyes, i també del parc natural de Sierra Nevada, amb 15.654 ressenyes. 

Superada només pels parcs nacionals del Teide i del Timanfaya, la Serra de Collserola és la zona verda més extensa de l'àrea metropolitana de Barcelona, amb 8.000 hectàrees. A més de la seva biodiversitat, el parc compta amb patrimoni cultural i arquitectònic com els castells medievals de Castellciuró i del Papiol. El punt més alt de la serra és el turó del Tibidabo, amb l'històric parc d'atraccions, i l'omnipresent torre de Collserola, dissenyada per Norman Foster pels Jocs Olímpics de 1992. 

Parc del Tibidabo
Foto: Tibidabo.catParc del Tibidabo

Aquests són els 10 parcs més populars d'Espanya:

  1. Parc nacional del Teide (Canàries) 
  2. Parc nacional del Timanfaya (Canàries) 
  3. Parc natural de la Serra de Collserola (Catalunya)
  4. Parc nacional dels Picos de Europa (Astúries, Cantàbria i Castella i Lleó)
  5. Parc nacional de Sierra Nevada (Andalusia)
  6. Parc natural de Mondragó (Illes Balears)
  7. Parc nacional de Doñana (Andalusia)
  8. Parc natural de la Sierra Helada (País Valencià)
  9. Parc nacional d'Ordesa y Monte Perdido (Aragó) 
  10. Parc natural de les Sierras de Cazorla, Segura y Las Villas (Andalusia)

NO T'HO PERDIS: 10 jardins i espais verds amb encant de Barcelona

Llegeix el número de maig de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat