Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Com entrar gratis a la Fundació Miró per Sant Joan

El museu ofereix una promoció especial del 21 al 26 de juny per celebrar la revetlla... amb unes condicions determinades

Escrit per
Meritxell Palou
Publicitat

Vols entrar gratis a la Fundació Miró? Del 21 al 26 de juny, aquelles persones que es diguin Joan o Joana (i tots els seus derivats) podran fer-ho ensenyant el seu DNI a l'entrada del museu. D'aquesta manera obtindran dues entrades gratuïtes per visitar la Col·lecció Miró i l'exposició 'Miró. El llegat més íntim'.

Al llarg de l'any, però, hi ha altres oportunitats de visitar aquest espai dedicat a l'artista Joan Miró que poden ser de franc. Per exemple, poden visitar el museu de manera gratuïta els menors de 15 anys, persones aturades, membres de l'ICOM i el CIMAM, Amics i Benefactors. També podeu aconseguir una entrada reduïda si sou estudiants entre 15 i 30 anys, els visitants més grans de 65 anys i els titulars del carnet de Biblioteques de Barcelona.

A més, les exposicions de l'Espai 13 de la fundació són gratuïtes per a tothom, i l'emblemàtic edifici té altres espais que també es poden visitar lliurement, sense pagar entrada, com la botiga, la llibreria i el restaurant. 

NO T'HO PERDIS: Les millors exposicions de Barcelona

Llegeix el número de juny de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat