Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Platja del Prat
Foto: Shutterstoclk

Crida per fer una neteja multitudinària de la platja del Prat de Barcelona

La iniciativa vol celebrar també el Dia Internacional de les Platges

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

La conscienciació sobre la cura a les platges comença a donar fruits com demostra el retorn de nius d'animals com les tortugues marines. Seguint en aquesta estela, i coincidint amb el Dia Internacional de les Platges, una iniciativa fa una crida per aconseguir una neteja multitudinària de la platja del Prat de Llobregat.

La Fundació CRAM de preservació de la vida marina, en col·laboració amb Estrella Damm, organitzen dissabte 16 de setembre a partir de les 17 h l'activitat solidària que comptarà, un cop finalitzin els treballs, amb un concert exclusiu de Renaldo & Clara per a totes i tots els voluntaris que hi participin.

La "Festa de la Platja" vol conscienciar sobre l'acumulació de deixalles, una gran amenaça per a la biodiversitat marina però també un factor de risc i un perill per al benestar de les societats humanes. L'activitat és gratuïta, però amb places limitades, cal inscripció prèvia a través del formulari d'inscripció en la Festa de la Platja.

NO T'HO PERDIS: platges genials a 30 minuts de Barcelona

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat