Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Dani García obre a Barcelona la seva línia de menjar a domicili

El xef triestrellat s'incorpora a la categoria d'alta cuina de Glovo

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

Tota la plana major de l'alta gastronomia s'està incorporant al servei de 'delivery': el xef de Marbella Dani García llança la seva línia de menjar a domicili La Gran Família Mediterrània (LGFM), que sota el mateix servei inclou vuit tipus de cartes diferents. Cada comensal pot escollir entre cuina japonesa, 'healthy', a la brasa, fusió xinesa-mexicana, italiana, entrepans, tapes i cuina tradicional o còctels i rebre-ho tot en una mateixa comanda. Per a tots els gustos: podrem endrapar des de rotllets d'ànec 'hoisin' fins a la famosa fabada de Marcos Morán de Casa Gerardo.

LGFM estarà disponible a Barcelona, Madrid i Marbella de dilluns a diumenge en horari de dinars i sopars només a través de la categoria d'alta cuina de Glovo, que després de Dabiz Muñoz suma un altre emblema de la Michelin a Espanya.

El fricandó de Dani García
Miquel GonzalezEl fricandó de Dani García

García explica que la seva obertura a Barcelona "és de sentit comú. Si ets a Madrid, has de ser també a Barcelona. LGFM cobreix una cosa que trobava a faltar: pensar en mi com a client. Em passava que la meva filla volia sushi i la meva altra filla, croquetes, i jo volia demanar pizza. I no podia ser perquè havia de fer tres comandes diferents. I aquesta va ser la idea que em va fer crear una marca paraigua que reuneixi tot el que es consumeix més en el món del delivery'".

En la seva arrencada a Barcelona, García incorpora una secció de cuina catalana anomenada La Mercè, en col·laboració amb la Granja Elena, que estarà disponible una setmana, amb plats com cigrons estofats amb botifarra de perol, fricandó de mandonguilles i trompetes de la mort, 'callos' amb samfaina o canelons de Sant Esteve.

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts gratis a Barcelona

Llegeix el número de març de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Més de menjars icònics

    Últimes notícies

      Publicitat