[title]
Ja no queda gaire per tornar a celebrar el dia més bonic de l’any. Hi ha moltes maneres de gaudir de Sant Jordi a Barcelona: fer un passeig per la ciutat, donar un cop d’ull als centenars de parades de llibres i roses i anar a les signatures dels vostres autors preferits en són alguns exemples. Més enllà de ser una de les festivitats preferides dels catalans i catalanes, no ens podem oblidar que també és el sant dels Jordis i les Jordines.
Per celebrar-ho, el Mirador Torre Glòries ha anunciat que totes les persones que s’anomenin Jordi, Jorge, George, Georgina i Jordina podran gaudir d’un 2x1 per pujar-hi. La promoció serà vàlida des del 23 fins al 27 d’abril i només caldrà que mostreu una acreditació identificativa que confirmi el vostre nom de forma presencial a les taquilles del Mirador.
L’entrada donarà accés al mirador, on els assistents podran gaudir d’unes vistes 360 ° de Barcelona des de 125 metres d’altura. A més, el tiquet general també permetrà visitar l’exposició Hipermirador Barcelona a la planta -1. Això sí, l’entrada no permet l’accés a l’exposició de Tomás Saraceno Cloud Cities Barcelona, una obra d’art immersiva suspesa a la cúpula de la Torre Glòries.

Portes obertes per Sant Jordi
Malgrat que només els que celebrin el seu sant per Sant Jordi podran entrar al Mirador Torre Glòries, el 23 d’abril molts edificis de la ciutat obriran les portes per a tothom. Un dels que ho fa cada any és l’Ajuntament de Barcelona, que ha anunciat una jornada de portes obertes des de les 10.30 fins a les 19 h.
El Centre Excursionista de Catalunya també ho tornarà a fer, un espai amb detalls de gran valor patrimonial i tota mena d’art: des de les columnes romanes del temple d’August fins a una col·lecció de quadres de Miró i cartells modernistes. Per poder entrar-hi, però, cal que empleneu el formulari en línia per reservar la franja horària que millor us vagi i evitar problemes d’aforament.
Dins la llista també hi ha altres edificis com el Recinte Modernista de Sant Pau, que obrirà alguns espais des de les 9.30 a les 18.30 h; el Pavelló Mies van der Rohe, que es podrà visitar de 10 a 20 h, i la Biblioteca de Catalunya, que permetrà accedir a diferents espais i a algunes de les seves col·leccions de 10 a 18 h.
