Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Noia
FOTO: Shutterstock

DIA MUNDIAL DEL SOLTER: 5 plans per gaudir de Barcelona sense parella

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

A menys de 24 hores d'un dia ensucrat, carregat de pètals de flors, colònies cares i bandes sonores a base de molles de matalàs i crits de plaer esgarrapant les parets, cal que sàpigues que el 13 de febrer se celebra oficialment el dia del solter. Santificar el dia abans de Sant Valentí amb un dia dedicat als solters és, sense dubte, una declaració de guerra al romanticisme, a la idea concebuda que la felicitat només s'obté si tens algú que t'escalfi els peus durant la nit, un crit bèl·lic contra les parelletes 'in love' que es desviuen un dia i un altre per complaure els desitjos de l'altre.

Enhorabona per ells i elles però el 13 de febrer ens toca a nosaltres celebrar que posar SOLTER en majúscules quan et pregunten 'l'estat civil' és un plaer venjatiu al sistema o fer la migdiada un diumenge sense que ningú t'estiri la manta és un triomf a l'abast de pocs. Ah i per no parlar que meravellós és ser el dictador legítim de la teva petita república vital on només t'has de consultar a tu mateix que fas cada dia dels teus dies.

Ja és hora de parlar alt i que la majoria silenciosa dels solters ens representem en el calendari, per això us proposem 5 plans per fer a la ciutat i que gaudiràs més si els fas sol que (mal) acompanyats de la teva parella.

1. Dues entrades? - No, vinc sola

noia al cine

FOTO: Shutterstock

Vacil·lar amb la mirada a tots els grupets i parelles que formen la platea d'un teatre o d'un cinema mola. Sí, aquell moment que et miren i veuen que vas sol. Oh yes! Espatarra't al pati de butaques i despreocupat de què et robin les crispetes o d'haver d'aguantar pel·lis que només li agraden a ell/a. Si a aquest estat de benestar li afegeixes obres viscerals que són un clam contra el concepte establert de matrimoni com és 'La dança de la venjança' ja arrodoneixes el pla. Laia Marull i Pablo Derqui protagonitzen una batalla dialectal que et trauran totes les ganes d'aparellar-te.

Ets més de cinema?
També tens a la cartellera de cinema l'anti-estamínic definitiu per curar qualsevol inflamació de falta d'amor, la pel·li es diu 'Bajo el mismo techo' i Sílvia Abril i Jordi Sánchez es veuen obligats a viure junts tot i estar sota els efectes d'un divorci fatídic.

2. Dona-li al 'play' a un documental feminista

documental feminista

FOTO: Ouaga Girls

La idea de feminisme sempre ha anat relacionada amb el concepte d'empoderament i de l'autonomia total d'un acompanyant amorós per sentir-te completa. Per això us recomanem 'Ouaga Girls', un documental inspirador on un grup de noies de la capital de Burkina Faso estudien en una escola per convertir-se en mecànics de cotxes. Els seus somnis i desitjos es barregen amb els valors d'un país i amb l'opinió de la societat que les envolta sobre com ha de ser suposadament una dona.

3. Habitació i equipatge per a un

mochileros

FOTO: Shutterstock

Viatjar sol no depèn de tenir o no parella, ho sabem, però segur que coneixes més d'una persona que, tot i que voldrien, el fet de no ser solters els frena. Oblida't d'habitacions per a dos i visca les lliteres i les habitacions d'hostal on es ronca en comunitat. Nomadizers, una web catalana que es dedica a buscar-te companyia perquè no viatgis sol, ho està petant a escala mundial i l'has de conèixer. Amb milers d'usuaris registrats, aquesta web et permet viure l'aventura de trobar-te companys de viatge per viatjar pel món. Solters que us costa fer el pas de trotar pel món sols, aquesta pot ser una bona opció!

4. Caga't amb l'amor!

me cago en el amor party

FOTO: CCCHUSMA

Si en els últims mesos has utilitzat més d'un cop aquesta expressió, tenim una festa a la teva mida. Impulsat pel col·lectiu CCCHUSMA, aquest divendres 15 de febrer l'Apol·lo obre les portes a una festa transgressora que vol anar més enllà de l'amor romàntic, del binarisme i de Sant Valentí. La mestra de cerimònies del sarau batejat com 'Me cago en el amor party' serà Txus García però la reina de la pista pots ser tu. Ei, però espera, si avui és dimecres, vol dir que és dia 'Dirty' a Razzmatazz? Doncs sí i precisament celebra un especial 'Sant Valentí'. Ens hi presentem en massa i ho boicotegem? Millor anem-hi i ballem soles, si no ho has experimentat mai, us podem assegurar que és catàrtic.

5. Jo no vull netejar els calçotets de ningú

LaBar
@Maria Dias

Ni mitjons, ni calces. Els solters podem omplir la rentadora un cop per setmana i estenem menys la roba. Tots són avantatges però si ets dels que vas a la bugaderia i, de pas, vols socialitzar, prendre't un cafè o, inclús, lligar mentre veus la vida (o el tambor) rodar, tenim el lloc perfecte per tu. LaBar és la primera cafeteria que inclou servei de bugaderia o a la inversa. Bon ambient, wifi i cafès i pastissos deliciosos. Pot ser un bon lloc per conèixer l'amor, per tu.

T'INTERESSA: Demostra el teu amor per Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat