Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Disfrutar
Foto: Iván Moreno Disfrutar

Disfrutar, tercer millor restaurant del món segons The World's 50 Best Restaurants

Josep Roca, del Celler de Can Roca, rep el premi de Millor Sommelier del Món

Escrit per
Time Out Barcelona ACN
Publicitat

El restaurant barceloní Disfrutar, dels excaps de cuina d'elBulli Oriol Castro, Eduard Xatruch i Mateu Casañas, és el tercer millor restaurant del món: segons el rànquing britànic The World's 50 Best Restaurants, que es va revelar ahir en una gala a Londres. Disfrutar escala dues posicions en el podi; en l’edició anterior va ser nomenat el cinquè millor.  L’organització ha remarcat que és un restaurant “enginyós, divertit, experimental i tremendament deliciós”.

Entre els 50 primers llocs, Diverxo, de Madrid, s’ha situat en la quarta posició; l’Asador Etxebarri, d’Atxondo, en la sisena; Mugaritz, de Sant Sebastià, la 21a, i al número 42, Quique Dacosta, de Dènia. 

L'any 2019, The World's 50 Best Restaurants va canviar de format i tots aquells restaurants que ja han estat alguna vegada números 1 no poden tornar a formar part del rànquing. Entren dins d'un nou programa batejat amb el nom 'The Best of the Best', en reconeixement a la seva trajectòria i excel·lència. Per tant, ni el restaurant gironí El Celler de Can Roca ni els que han encapçalat llista algun cop apareixeran més a la classificació. 

Més de 1.080 experts internacionals del sector de la restauració i gurmets viatgers que formen part l’Acadèmia The World’s 50 Best Restaurants han votat la llista. L’Acadèmia, paritària pel que fa al gènere, comprèn 27 regions diferents de tot el món, cadascuna de les quals té 40 membres. 

Aquests són els cinquanta millors restaurants del món segons el rànquing britànic:


1. Geranium (Dinamarca)

2. Central (Perú)

3. Disfrutar (Espanya)

4. Diverxo (Espanya)

5. Pujol (Mèxic)

6. Asador Etxebarri (Espanya)

7. A Casa do Porco (Brasil)

8. Lido 84 (Itàlia)

9. Quintonil (Mèxic)

10. Le Calandre (Itàlia)

11. Maido (Perú)

12. Uliassi (Itàlia)

13. Steirereck (Àustria)

14. Don Julio (Argentina)

15. Reale (Itàlia)

16. Elkano (Espanya)

17. Nobelhart & Schmutig (Alemanya)

18. Alchemist (Dinamarca)

19. Piazza Duomo (Itàlia)

20. Den (Japó)

21. Mugaritz (Espanya)

22. Septime (França)

23. The Jane (Bèlgica)

24. The Chairman (Xina)

25. Frantzén (Suècia)

26. Tim Raue (Alemanya)

27. Hof Van Cleve (Bèlgica)

28. Le Clarence (França)

29. St. Hubertus (Itàlia)

30. Florilège (Japó)

31. Arpège (França)

32. Mayta (Perú)

33. Atomix (EUA)

34. Hisa Franko (Eslovènia)

35. The Cove Club (Regne Unit)

36. Odette (Singapur)

37. Fyn (Sud-àfrica)

38. Jordnaer (Dinamarca)

39. Sorn (Tailàndia)

40. Schloss Schauenstein (Suïssa)

41. La Cime (Japó)

42. Quique Dacosta (Espanya)

43. Boragó (Xile)

44. Le Bernardin (EUA)

45. Narisawa (Japó)

46. Belcanto (Portugal)

47. Oteque (Brasil)

48. Leo (Colòmbia)

49. Ikoyi (Regne Unit)

50. Singlethread (EUA)

 NO T'HO PERDIS: Els millors restaurants de Barcelona 

Llegeix el número d'estiu de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat