Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La nova obra de TvBoy amb Trump i Greta irromp a la Vaga pel Clima de BCN

Escrit per
Marga Ortiz Isern
Publicitat

Avui, dia 27 de setembre, arriba la gran jornada de mobilitzacions contra el canvi climàtic, i ho fa amb una nova obra de TvBoy. L’artista urbà d’origen italià, que pinta els carrers de Barcelona des de fa més d’una dècada, ha basat la seva última creació en el ‘beef’ entre l’activista mediambiental Greta Thunberg i el president dels Estats Units Donald Trump.

TvBoy ha situat els dos personatges (i no per casualitat) a una central de càrrega elèctrica entre passeig de Gràcia i plaça Catalunya, prop d’on acabarà la manifestació climàtica del 27s. L’adolescent sueca i el líder mundial, que han coincidit aquesta mateixa setmana a la gran cimera de les Nacions Unides a Nova York, es troben a Barcelona l’un al costat de l’altre mentre aguanten un cartell que conté un missatge en anglès. Al de Thunberg hi ha escrites les paraules "mai ets massa petita per canviar el món", i al de Trump hi diu "mai ets massa gran per canviar d’opinió".  

L’autor és responsable de les obres d’art urbà més ‘mainstream’ de la ciutat, entre les quals en podem destacar la cantant Rosalía vestida com una santa, el petó entre Torra i Sánchez i l’alcaldessa Ada Colau disfressada de Wonder Woman.

TvBoy ha explicat que la seva nova peça, on la petita Greta confronta el gegant Trump, fa referència al clàssic de David i Goliat. No obstant això, es tracta d’una creació esperançadora en la qual el President llueix un nou pentinat, ja que ni tan sols ell és ‘massa gran’ per canviar d’idea.

NO T'HO PERDIS: com ens enfrontem des de Barcelona a la crisi climàtica.

Últimes notícies

    Publicitat