Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
'Núria Feliu al Palau (Robert)'
Foto: Time Out Barcelona 'Núria Feliu al Palau (Robert)'

Dos concerts gratuïts al jardí del Palau Robert homenatjaran Núria Feliu

El Palau de la Música també dedicarà un gran concert a l'enyorada cantant de Sants

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

El Palau Robert continua amb el seu programa d’homenatge a Núria Feliu, que va començar al febrer coincidint amb la presentació de l’exposició 'Núria Feliu al Palau (Robert)'. La mostra, comissariada per Òscar Dalmau i amb guió de Julià Guillamon, fa un recorregut cronològic per la vida i obra de l’artista, ordenada en cinc ambients diferents. Serà vigent fins al 19 de maig i, fins llavors, altres actes dedicats a la polifacètica cantant de Sants es duran a terme al recinte: dos concerts.

El primer, el diumenge 14 d’abril a les 12 h, és 'Homenatge a Núria Feliu' per part de la Big Band de Granollers, una formació amb més de quaranta discos publicats i nombroses col·laboracions nacionals i internacionals. Es tracta d'una banda molt conscienciada de l’impacte de Feliu en la història de la música catalana, per això oferiran al públic aquest concert dirigit pel pianista i compositor Martí Ventura i acompanyada de les cantants Laura Simó, Mireia Feliu i Paula Barranco. El segon acte musical, ideat pel soci fundador del Teatre Barcelona, Andreu Rami, comptarà amb la intervenció de diferents artistes, aixoplugats pel lema 'Feliu icònica', i serà el 19 de maig. 

Ambdós concerts seran gratuïts i d’accés lliure fins a completar l’aforament de 500 persones del jardí del Palau, on se celebraran. I és que, amb l’arribada del bon temps aquest espai esdevé un indret ideal per celebrar actes a l’aire lliure. 

Jardins Palau Robert
Ajuntament de BarcelonaJardins Palau Robert

El Robert no és l’únic palau que homenatja Núria Feliu; el Palau de la Música també celebrarà un gran concert dedicat a la cantant en què diversos artistes interpretaran algunes de les seves cançons. Impulsat pel Departament de Cultura, aquest acte es farà el dia 15 de maig i ja es poden comprar les entrades a través del web de l’auditori.

Altres concerts als jardins del Robert

Amb l’arribada de la primavera, el Palau va inaugurar el seu habitual cicle musical a l’aire lliure. Aquest any la proposta està organitzada de la mà de la promotora de concerts TheProject i el primer cicle que s’ha presentat és els 'Matins de swing', una sèrie d’espectacles en viu gratuïts dedicats exclusivament a aquest gènere tan alegre i que dona ganes de ballar. Les pròximes dates d’aquesta proposta són el 21 d’abril i el 5 i 12 de maig, de les 12 h fins a les 14 h. 

NO T'HO PERDIS: Coses per fer a Barcelona a l'abril

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat