Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Dr. Stravinsky
© Maria Dias Dr. Stravinsky

Dr. Stravinsky entra al Top 100 dels millors bars del món

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

L'estiu passat la cocteleria Dr. Stravinsky va ser coronada com a millor bar d'Espanya als Coaster Awards 2018. I ara tenim un nou motiu per tornar-hi a brindar: acaba de ser nomenada el norantè millor bar del món segons la prestigiosa llista dels 50 Best Bars (un número que, tot i que pugui semblar molt baix en la llista, cal contextualitzar: al número 59 hi trobem el Dry Martini, i al 87 el Two Schmucks).

De la mà d’Antonio Naranjo, Dr. Stravinsky ha apostat per una cocteleria artesana d’alt nivell en la que ells mateixos destil·len la seva pròpia ginebra, deixen reposar un whisky dins d’una àmfora amb aigua de Tamariu, o elaboren set tipus de fermentacions diferents com ara la kombucha, el kefir o l’hidromel. A més a més, tenen en marxa el projecte de produir licors propis tradicionals catalans.

Aquesta nova entrada al 'hit parade' certifica la primacia del Grup La Confiteria com a punta de llança de la cocteleria d'avantguarda a Espanya –encara que sempre amb un toc clàssic i un voler torna a l'essència de grans i majestuosos bars d'hotel com el Savoy: al número 37 de la llista hi reposa el Paradiso de Giacomo Giannotti, ben apropet de mites com el Dead Rabbit de Londres.

Últimes notícies

    Publicitat