Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Dr. Stravinsky
© Maria Dias Dr. Stravinsky

El millor bar d'Espanya és a Barcelona

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

El millor bar d'Espanya és a Barcelona. Així ho certifica que el guanyador dels Coaster Awards 2018 –celebrats a Madrid la setmana passada– sigui el Dr Stravinsky, la cocteleria que el grup la Confiteria va obrir al Born l'any passat: alguns vam lamentar que es perdés el clàssic Nus. Però és indiscutible que el canvi va ser encertat: en el seu primer any d'obertura el Dr. Stravinsky es va emportar el cobejat guardó de Best New International Cocktail Bar de la revista Drinks.

De fet guanyar aquest premi posa el grup la confiteria –abanderats de la renovació de bars i còctels a Barcelona, ells han obert o fet renéixer Paradiso, Rilke, Muy Buenas, el Maravillas i la Confiteria– en bona posició per a la World Class Competition, el campionat que premia els millors 'bartenders' del món. «No sé que hem fet exactament amb l'Stravisnky», explica un dels socis del grup, l'Enric Rebordosa, «però ens està anat molt bé. Hem creat un concepte que fins a cert punt és únic». No exagera: al número set de Mirallers, que depèn de com té més aspecte de laboratori alquímic que de cocteleria, hi destil·len el seu propi vodka i ginebra i hi fan els seus propis fermentats i maceracions.

«Anirem més lluny», vaticina Rebordosa. I anuncia que la seva propera obertura serà «un nou local amb una destil·leria cent per cent artesana, que ens permetrà fer molts més esperits: a més de la ginebra i el vodka, tindrem el nostre propi pastís o ratafia». Whisky? «No encara, és molt més complex d'elaborar». Promet una cocteleria «cent per cent d'autor» i grandiositat en tots els sentits, però encara és massa aviat per avançar els detalls d'un projecte que no té ni nom de 'bartender' en cap ni local en perspectiva.

Últimes notícies

    Publicitat