Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Dua Lipa
Foto: Instagram / @dualipa

Dua Lipa a Barcelona: així és el nou videoclip que ha gravat a les piscines Picornell

S'estrena aquest divendres amb la seva nova cançó 'Illusion' on la ciutat té un paper protagonista

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

El videoclip de Dua Lipa a Barcelona s'estrena la matinada d'aquest divendres 12 d'abril, i sembla que la gelateria Delacrem no hi apareixerà. Fa pocs dies vam veure a la cantant passejar pels carrers de la ciutat i menjar-se un gelat d'almívar de llet i festucs a la coneguda gelateria, dos dies abans del seu concert privat al Palau Sant Jordi d'aquest dijous 11 d'abril. Fa unes setmanes, la cantant també va fer una visita 'express' a la ciutat, aquest cop per gravar el videoclip que podrem veure en poques hores i on Barcelona té un paper protagonista.

L'artista britànica ha escollit les piscines Picornell de Montjuïc per al vídeo que acompanya la seva nova cançó 'Illusion' que forma part del seu tercer àlbum d'estudi 'Radical optimism', que s'estrena el pròxim 3 de maig. Les piscines apareixen al llarg de tot el vídeo des de diverses perspectives: les escales, els trampolins i l'aigua de les mateixes piscines són els espais que més es repeteixen al llarg del tràiler. Tot i que encara no s'ha estrenat el vídeo complet, tot apunta que les piscines seran l'únic espai de la ciutat que apareixerà

L'skyline de la ciutat també té un gran protagonisme i el podem veure a diversos plans de fons on Dua Lipa balla a sobre d'una plataforma metàl·lica amb un vestit vermell mentre flota sobre l'aigua de les piscines envoltada de nedadores de natació sincronitzada. Com ja és habitual, el ball també està molt present a tot el videoclip, on diversos ballarins vestits de negre acompanyen la cantant. Molts d'ells són ballarins barcelonins i apareixen cares conegudes com la de Sam Vázquez, un dels ballarins que ha acompanyat Rosalia a la gira Motomami Tour.

Dua Lipa
Foto: Instagram / @dualipa

Les reaccions a les xarxes

Tot i que ni la cançó ni el videoclip s'han estrenat encara, ja hi ha alguns fans que cataloguen 'Illusion' com "la cançó oficial d'aquest estiu". L'artista és coneguda per ser l'autora d'alguns 'hits' d'estiu com 'One kiss' o 'New rules', i amb el seu nou treball hi ha usuaris que asseguren que la britànica "és la reina i propietària de l'estiu".

Els seus fans barcelonins també s'han pronunciat a xarxes i molts han fet humor sobre les recents visites de la cantant a la ciutat amb comentaris com "Dua Lipa és més catalana que el fuet" i de com el nou videoclip farà que moltes persones visitin aquest estiu les piscines de Montjuïc per recrear-lo.

 

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de la temporada a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat