Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Shôko Barcelona discoteca
Foto: Shôko Barcelona

Dues discoteques de Barcelona són al top 10 de les millors del món

El Congrés Internacional d'Oci Nocturn ha reconegut els 100 millors establiments d'oci nocturn del planeta a una gala a Barcelona

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

L'oci nocturn de Barcelona ha tornat a ser reconegut com un dels millors del món per uns prestigiosos premis. Aquest dilluns 27 de novembre, la Barcelona ha acollit la novena edició del Congrés Internacional d'Oci Nocturn, uns guardons internacionals que cada any reconeixen les 100 millors discoteques del món. La llista 'The World's 100 Best Clubs 2023' ha inclòs dues discoteques barcelonines entre les 10 millors del planeta: Shôko, a la cinquena posició, i Opium, a la setena.

Com ja s'esperava, la localitat guanyadora ha estat Eivissa, que s'ha endut la primera posició amb Hï Ibiza, i la tercera, amb el club Ushuaïa Beach Hotel, a més d'ocupar els llocs número 8 i 9. La medalla de plata ha estat per Omnia Las Vegas, als Estats Units, que també s'ha col·locat a la novena posició amb el club de Miami, E11EVEN. La resta de la llista la completen Alemanya, en quart lloc, i el Brasil, al sisè. Aquestes són les 10 millors discoteques del món, segons la llista 'The World's 100 Best Clubs 2023':

1. Hï Ibiza, Eivissa (Espanya)

2. Omnia, Las Vegas (Estats Units)

3. Ushuaïa Beach Hotel, Eivissa (Espanya)

4. Bootshaus, Colonia (Alemanya)

5. Shôko Barcelona, Barcelona (Espanya)

6. Green Valley, Camboriu (Brasil)

7. Opium Barcelona, Barcelona (Espanya)

8. DC-10, Eivissa (Espanya)

9. E11EVEN, Miami (Estats Units)

10. Pacha Ibiza, Eivissa (Espanya)

Dins el top 100 també hi ha altres discoteques de la ciutat com: Bling Bling, a la posició número 15; Sutton, al número 20; la Sala Apolo, al 39; Razzmatazz, al 59; Pacha Barcelona, al 79; Input High Fidelity Dance Club, al 85; i Carpe Diem, al 97.

*Podeu consultar aquí la llista completa de les 100 millors discoteques del món

NO T'HO PERDIS: Barcelona és la ciutat amb més discoteques de qualitat del món

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat