Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Restaurant Quirat
Foto: Instagram / @quiratrestaurant

Dues estrelles Michelin de Barcelona es fusionen en un sol restaurant per a un únic sopar

El menú exclusiu inclourà plats com un magret d'ànec amb salsa de taronja i crep 'suzette', entre altres propostes

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Fa uns dies vam anunciar que l'Hotel Mandarin Oriental tindria una oferta gastronòmica de luxe amb la tercera millor pizzeria del món al restaurant Blanc i amb Miquel Guarro, un dels millors xefs del món, a càrrec dels berenars de l'hotel. Ara, un restaurant ubicat dins un altre hotel de luxe de la ciutat es fusionarà amb un altre reconegut establiment per oferir un menú exclusiu. El restaurant Quirat, instal·lat dins l'Hotel InterContinental Barcelona, es fusionarà amb el restaurant Hofmann per crear un sopar únic, això sí, només durant un dia.

El menú estarà disponible només el pròxim 27 de maig, quan Quirat es traslladarà al restaurant Hofmann, a Sarrià, per crear l'exclusiva proposta, que inclourà plats que fusionaran les tradicions culinàries d'avantguarda amb d'altres més modernes i experimentals i on la creativitat serà una de les principals protagonistes. Algunes de les opcions que inclourà la carta seran un suquet de gamba vermella, un magret d'ànec amb salsa de taronja i crep 'suzette' i un arròs amb calamar i botifarra negre, entre altres opcions que encara no han avançat. El sopar tindrà lloc al restaurant Hofmann a les 20 h, i si voleu ser uns dels afortunats que gaudiran d'aquesta experiència, heu d'escriure un correu a restaurante@hofmann-bcn.com i esperar a rebre la confirmació de la vostra reserva. 

Hofmann (Sarrià-Sant Gervasi)
Scott ChasserotHofmann (Sarrià-Sant Gervasi)

Dos restaurants reconeguts a escala mundial

Segurament us sonarà la pastisseria Hofmann de Barcelona, una de les escoles d'hostaleria més prestigioses de l'Estat on s'han format xefs com Lluc Crusellas, el millor mestre xocolater del món. L'escola també té el seu restaurant d'alta gastronomia, fundat el 1983 per la xef Mey Hofmann, que va morir el passat 2016. Des de fa més de 40 anys, el restaurant fusiona la cuina tradicional catalana amb les tècniques més innovadores, una proposta que va fer que l'establiment fos guardonat amb una estrella Michelin el 2004 i que conserva fins a l'actualitat.

Quirat (Poble-sec)
Scott ChasserotQuirat (Poble-sec)

D'altra banda, el restaurant Quirat també ofereix una carta basada en la cuina catalana gurmet que destaca per l'excel·lència dels productes. El xef Víctor Torres és qui hi ha al capdavant de l'establiment, el cuiner més jove d'Espanya a aconseguir una estrella Michelin el 2018, amb tan sols 25 anys. Abans de posar-se al capdavant de Quirat, Torres va formar-se a l'escola Hofmann i va treballar al costat de Luis Andoni Aduriz, una formació que li va permetre dirigir el restaurant Les Magnòlies d'Arbúcies, amb què va ser el xef espanyal més jove amb una estrella Michelin.

NO T'HO PERDIS: Els 50 millors restaurants de Barcelona

Tota la informació sobre el Time Out Fest 2024, el millor festival gastronòmic de Barcelona

Més de menjars icònics

    Últimes notícies

      Publicitat