Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Madre Lievito
© Ivan Giménez

Dues pizzeries de Barcelona estan entre les 50 millors d'Europa

Mare Lievito i La Balmesina estan en els llocs 28 i 32

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

Les llistes són totalment subjectives, però no hi ha dubte que Barcelona té algunes de les millors pizzeries d'Europa, amb suficient nivell per mirar cara a cara a qui sigui. I d'això se n'ha adonat també el rànquing italià TOP 50 Pizza. En la seva tercera edició, aquesta llista curada per tres experts (un periodista, un artesà formatger i sommelier i una doctora en Geografia) ha decidit que a Barcelona hi ha dues de les 50 millors pizzeries d'Europa.

Concretament Madre Lievito, al carrer Llacuna, en el lloc número 28 i La Balmesina, al carrer Balmes, en el lloc 32. De la pizzeria del Poblenou destaquen "un servei juvenil i efectiu, i pizzes a l'estil napolità ben fornejades i fermentades", i un interiorisme i ambient que "sembla més tret d'una escena de comèdia de DeFilippo que del Nàpols modern".

De la Balmesina destaquen que "tot se centra en la massa, a força de massa mare i farina ecològica, amb una variació amb farina d'espelta (...) un lloc de pizza gourmet que es presta gran atenció a tots els ingredients".

La Balmesina
La Balmesina© Iván Moreno

No els falta raó. Però per a properes edicions, s'agrairia que aquest llistat especifiqui com treballen. A raó de tres curadors-inspectors, em sembla laboriós repartir-50 pizzeries per tot Europa en un any. Però si esteu a Barcelona, i voleu pizza a Barcelona, ja sabeu que podeu confiar en el llistat que enllacem a sota...


NO T'HO PERDIS: Les millors pizzes de Barcelona!



Últimes notícies

    Publicitat