Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El 080 Barcelona Fashion canvia d'ubicació i serà 100% digital

La 27na edició del certamen de moda obre el 11 de febrer el període d'inscripcions per a dissenyadors i marques de moda per desfilar

Mireia Deu
Escrit per
Mireia Deu
Publicitat

La nova edició, la vint-i-setena, de la 080 Barcelona Fashion és a tocar. La setmana del 26 d'abril torna una nova oportunitat per descobrir marques de moda emergents, dissenyadors locals independents i grans marques de llarga trajectòria. Les dues últimes edicions del certamen de moda a càrrec del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) s'havien celebrat al Recinte Modernista de Sant Pau, en aquesta ocasió serà l'emblemàtica  Casa Milà d'Antoni Gaudí -coneguda popularment com La Pedrera-, la que acollirà l'esdeveniment. La 080 Barcelona "s'adapta als escenaris canviants i de futur per la indústria i posa especial atenció a apropar el món i la cultura de la moda a tots els públics". Per aquest motiu i a causa de l'excepcionalitat de la pandèmia mundial, el certamen serà -com al setembre  2020-, 100% digital. 

La Pedrera
FOTO: La PedreraLa Pedrera

Ja està obert el període d'inscripcions per a dissenyadors i marques de moda per desfilar en aquesta pròxima edició. Des d'avui dia 11 de febrer i fins als següents 15 dies naturals es poden presentar les sol·licituds, que han de complir amb un seguit de requisits. Després, un Comitè de persones expertes presidit pel/la cap de l'Àrea de Moda del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya realitzarà la selecció, i més endavant, hi haurà la resolució on es preveu un màxim de 25 desfilades per a l'edició del 080 Barcelona Fashion del mes d'abril de 2021, aquesta xifra pot variar en funció de l'organització final de l'esdeveniment.

Tant el període d'inscripcions i selecció com el públic final de l'esdeveniment seran en format virtual no presencial. Aviat s'obriran les inscripcions per assistir de públic a la web de la cita més important dela moda catalana.

NO T'HO PERDIS:  Les millors botigues on comprar roba de dona de Barcelona 

Llegeix el nou número de la revista

Últimes notícies

    Publicitat