Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Castell de Montjuïc
Foto: Shutterstock Castell de Montjuïc

El Castell de Montjuïc es converteix en una discoteca de música electrònica (només aquest cap de setmana)

L'esdeveniment a l'aire lliure comptarà amb el DJ set de Nusha, entre d'altres artistes

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

Al llarg dels seus quatre-cents anys d’història, el Castell de Montjuïc ha estat l’escenari de moments llegendaris per Barcelona, però també de moments dramàtics, com l’afusellament del president Lluís Companys o el bombardeig de dotze hores ininterrompudes el desembre del 1842. Sense dubte, és un espai que convida a fer memòria del passat. Ara bé, també podem construir memòria del present, i és que, allà amunt se celebren un munt d’activitats. Des de sessions de cinema a la fresca a la Sala Montjuïc fins a jornades del Brunch Electronik als Jardins de Joan Brossa, el monument de la ciutat encara li queden anys d’anècdotes per explicar.

Per sumar-hi més història, aquest cap de setmana el Castell acollirà un altre esdeveniment de música: el Traver Event. Es tracta de la primera edició del que es presenta com un festival d’electrònica 'express', ja que porta diferents DJ en l’espai de quatre hores. Així doncs, el pròxim 20 d’abril, el pati d’armes la fortalesa es convertirà de 20 h a 00 h en una discoteca a l’aire lliure amb música techno, i també groove i hard techno. 

En aquesta prova pilot, l’esdeveniment comptarà amb els 'sets' de tres artistes; dos de locals i una d’internacional. Pel que fa a la convidada que traspassa fronteres, i cap de cartell, es tracta de Nusha, una DJ originària de Romania que porta més de quinze anys dins l’escena techno internacional. Per la seva banda, els catalans són Hermes Antich, que s’encarregarà del 'warm-up' de la jornada amb música groove i bassline, i Paulix, qui tancarà l’esdeveniment al ritme del hard techno. 

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por NUSHA (@nushamusic)

El preu de les entrades és de 20 euros i es poden adquirir a través del portal de Xceed

NO T'HO PERDIS: Festivals de música a Barcelona i a Catalunya el 2024

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat