Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Mirador CCCB
Foto: Adrià Goula

El CCCB celebra 30 anys amb tres dies de portes obertes i activitats gratuïtes

Concerts, una festa i entrada lliure a l'exposició 'IA: Intel·ligència artificial' són algunes de les activitats que organitza el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

A totes les propostes artístiques que ofereix Barcelona als seus museus i galeries, aquest mes de febrer hi hem de sumar les jornades de portes del CCCB, que celebra el seu 30è aniversari amb un munt d'activitats gratuïtes els dies 23, 24 i 25 de febrer. 

Concerts, una festa i una taula rodona són algunes de les activitats que inclourà la programació del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona aquests dies. La celebració començarà divendres 23 a les 20 h amb la festa <3OR tresor, que omplirà el Hall del CCCB amb la música de la DJ Meritxell de Soto i altres com LaFrancesssa i Me siento extraña. A la mateixa hora també es podrà visitar amb entrada lliure l'exposició 'IA: Intel·ligència artificial', que inclou instal·lacions artístiques interactives i explora la relació entre la IA i la creativitat humana. 

El dissabte 24 també es podrà visitar l'exposició i, des de les 11 fins a les 20 h, també estaran obertes dues instal·lacions artístiques, 'La conferència infinita' i 'Torn de preguntes' amb més de 4.000 continguts de l'Arxiu del CCCB. Dins la mateixa franja horària, podreu contemplar la ciutat des de la Sala Mirador del CCCB, que es va tornar a obrir al públic el passat 21 de gener i que ofereix unes vistes excepcionals de Barcelona. Dissabte també es durà a terme la conversa 'Viure en temps de desconcert', entre Carolin Emcke i Ricard Solé, moderada per la directora del CCCB, Judit Carrera. El concert de Carles Viarnès amb visuals d'Alba G. Corral tancarà la jornada a les 20 h amb un univers sensorial. 

L'últim dia de la jornada de portes obertes, el diumenge 25 de febrer, es tornarà a obrir al públic les instal·lacions 'La conferència infinita' i 'Torn de preguntes', així com l'exposició 'IA: Intel·ligència artifical' i la Sala del Mirador. 

S'han de reservar entrades?

Totes les activitats tenen entrada lliure i no es necessita fer cap reserva prèvia, excepte per visitar l'exposició 'IA: Intel·ligència artificial'. Per fer-ho, heu d'entrar a la pàgina web del centre i seleccionar el nombre d'entrades que necessiteu, tot i que són limitades i s'esgotaran quan es completi l'aforament. 

NO T'HO PERDIS: Qui toca avui a Barcelona? Els millors concerts de febrer

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat