Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Cruïlla XXS continuarà amb totes les mesures de seguretat

El festival ha anunciat que tira endavant l'activitat malgrat les noves restriccions de la Generalitat

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Cicles i festivals tornen a viure una muntanya russa. La incertesa que els va obligar a trencar-se les banyes per reinventar-se i adaptar-se a les mesures de seguretat ha tornat i ara mateix està tothom pendent de les excepcions que pugui contemplar el PROCICAT. 

Una primera bona notícia ens arriba del Cruïlla XXS que ha anunciat que tira endavant i ha donat les gràcies als 21.575 espectadors i 1.027 treballadors que durant vint dies han fet possible el festival. Al comunicat que ha emès per donar la notícia diu:

"Seguirem treballant amb totes les mesures de seguretat que fan del Cruïlla XXS un entorn segur per a tothom: ús de mascareta, distància social i mesures d'higiene.

Aprofitem l'ocasió per agrair la vostra col·laboració: gràcies a la responsabilitat de tots els artistes, treballadors i assistents, avui podem continuar fent el que més ens agrada: cultura en directe!

Seguirem apostant per la cultura no només com activitat econòmica, també com bé social essencial. I, en el context actual, seguirem creant entorns segurs perquè tots i totes en pugueu gaudir!"

Esperem que altres cicles, festivals i espais culturals puguin dir el mateix quan es facin públiques les excepcions que ara mateix s'estan valorant. De moment ja han anunciat que també es podran continuar fent el Grec, el Fes Pedralbes i la Sala Barcelona Música al Castell de Montjuïc. En canvi, el Nits del Fòrum manté la cancel·lació dels concerts fins al 31 de juliol (inclòs).

Cruïlla XXS
FOTO: Cruïlla XXS

NO T'HO PERDIS: Els millors festivals de música a Barcelona i a Catalunya

Les millors idees d'oci i cultura a la nova Time Out Pocket interactiva 

Últimes notícies

    Publicitat