Notícies

El fascinant i laberíntic Espai Corberó obre les portes gratis (durant un dia)

Altres equipaments d’Esplugues de Llobregat també ofereixen diverses activitats duran la Nit dels Museus

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Redactora de notícies
Espai Corberó
Ajuntament d'EspluguesEspai Corberó
Publicitat

Ja quasi arriba el Dia Internacional dels Museus. Per això, més de 80 equipaments de la ciutat obriran gratis perquè gaudiu de les seves propostes com visites guiades, activitats i tallers, així com portes obertes a exposicions i recintes, entre d’altres. Tots els plans estaran disponibles el dissabte 18 de maig, coincidint també amb la Nit dels Museus de la ciutat, en què els recintes romandran oberts en horari nocturn.  

El fascinant Espai Corberó, allà on s’han gravat escenes de la pel·lícula de Woody Allen ‘Vicky Cristina Barcelona’ o el videoclip de 'Vampiros' de Rosalia i Rauw Alejandro, entre d’altres, oferirà durant la jornada entrada gratuïta al seu espai. D’aquesta manera, a través d’una visita guiada de trenta minuts en grups reduïts, es podrà conèixer el conjunt escultòric i arquitectònica de gran valor patrimonial característic per les seves columnes, arcs i miralls que l’artista Xavier Corberó va construir al centre històric d’Esplugues de Llobregat.

Espai Corberó
Ajuntament d'EspluguesEspai Corberó

Per gaudir de l’experiència cal reservar prèviament al web dels museus de la ciutat. Els que estiguin empadronats a Esplugues, ja poden registrar-se; els altres hauran d’esperar fins al 15 de maig a les 9 del matí.  

Espai Corberó
Ajuntament d'EspluguesEspai Corberó

Altres activitats a Esplugues durant la Nit dels Museus

L’Espai Corberó no és l’única instal·lació de la ciutat que se suma a la celebració de la Nit dels Museus. El Museu Can Tinturé, el primer museu monogràfic de la rajola de mostra de l’Estat, oferirà una visita lliure i gratuïta (de 10 a 14 h i de 17 a 00 h) pels més de 300 models diferents de rajoles preindustrials que exposen, així com a l’exposició temporal 'Lluís Domènech i Montaner. El poder de l’escenari', que s’endinsa en el treball de l’arquitecte. A banda, Can Tinturé també obrirà un espai familiar amb diverses propostes de jocs i enginys per descobrir la col·lecció de rajoles i, de 21 a 22.30 h presentarà l’espectacle teatral 'Escenes de museu', inspirat en l’exposició temporal. 

Per la seva banda, el Museu de Ceràmica La Rajoleta oferirà una visita lliure amb mediació de l’antiga fàbrica Pujol i Bausis en què es farà un recorregut per la història i les estructures de 'La Rajoleta'. En la visita, de 10 a 14 h, es podrà veure una cocció de ceràmica de Rakú, a càrrec de l’Escola Municipal de Ceràmica. I per cloure la jornada, a les 22.30h, el grup vocal i musical Sommeliers actuaran en l’espai. 

Drac La Rajoleta, exposició permanent
Museus d'EspluguesDrac La Rajoleta, exposició permanent

 Podeu consultar totes les activitats, així com els requisits per participar en elles, a través del web dels Museus d’Esplugues

NO T'HO PERDIS: El millor de la Nit dels Museus a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat