Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Liceu ven entrades a 20 euros per a 'Il trovatore' de Verdi a qui tingui entre 18 i 35 anys

Es tracta del primer Liceu Under 35 de la temporada i el primer que es fa sota el paraigua de Vibe35

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Si tens entre 18 i 35 anys, estàs d'enhorabona. Segurament ja t'has assabentat de l'existència de la nova plataforma Vibe35, en què el Mercat de les Flors, el Lliure, el Liceu, el TNC, el Palau i L'Auditori ofereixen entrades reduïdes a 'joves' que tinguin entre 18 i 35 anys. Segurament, també saps que el Liceu ja fa temps que va posar en marxa la iniciativa Liceu Under 35, mitjançant la qual reserva una representació d'una òpera per a menors de 35 anys a 20 euros l'entrada.

Doncs bé, aquest 26 d'octubre se celebra el primer Liceu Under 35 de la temporada i el primer que es fa sota el paraigua de Vibe35. Serà ni més ni menys per veure la famosa 'Il trovatore' de Verdi, en un muntatge d'Àlex Ollé per a la Òpera de París que està ambientat en la Primera Guerra Mundial. A més, hi haurà 'aftershow' amb DJ del Sónar i 'food stands'.

Les entrades ja estan a la venda a través de la plataforma Vibe35 i a partir de dilluns 10 d'octubre a les 10 h a través del punt de venda habitual. No us despisteu, que volen!

NO T'HO PERDIS: Les millors coses per fer gratis a Barcelona

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat