Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Pastrami Bar / El Paradiso
© Irene FernandezPastrami Bar / El Paradiso

El millor bar del món obrirà una gelateria-cocteleria al Born

Gelateria Paradiso, de la cocteleria Paradiso, obrirà després de l'estiu

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

El barri del Born s'està consolidant com a epicentre de la cocteleria mundial. ¿Estem exagerant? No. La cocteleria considerada com a Millor Bar del Món segons la llista World's Best Bars, la Paradiso del Born, obrirà un negoci inèdit i nou a Barcelona: ni més ni menys que una gelateria-cocteleria.

Lito Baldovinos, un dels socis del Grup La Confiteria, explica que Gelateria Paradiso estarà funcionant a finals d'any, segurament al novembre. Per a Giacomo Gianotti, 'bartender' de Paradiso i un dels professionals més influents en el món del còctel en l'àmbit mundial, "es tracta d'un retorn i homenatge als seus orígens, perquè en Giacomo va créixer en una gelateria, la Paradiso, que els seus pares tenen a Marina di Carrara".

Cocteleria Paradiso
Foto: Maria DiasCocteleria Paradiso

Es tractarà, segons l'empresari, d'un espai dual: "Tindràs un espai de gelat i un altre de cocteleria", junts, però no barrejats, com se sol dir. "No tots els còctels portaran gelat, però sí que n'hi haurà alguns que sí". I, per altra banda, també hi serviran gelats amb sabors de destil·lats: gelats amb vodka o amaretto, per exemple. "Un espai es nodrirà de l'altre", conclou Baldovinos.

Gelateria Paradiso tindrà gelats amb vodka o amb amaretto, per exemple

Un es pot imaginar que la Gelateria Paradiso serà un establiment més diürn que nocturn, però no. "Serà més de tarda i nit i estarà molt a prop de la Paradiso". Però tampoc no serà la sala d'espera d'un dels bars més sol·licitats del món. "Pensàvem això de Monk, i el local viu per si mateix", valora Baldovinos. (és clar que Monk és una cocteleria minimalista oculta després d'una botiga de queviures amb una església falsa amagada!)

Per mitigar les cues que ja han esdevingut habituals a Paradiso –i en grau més baix a Dr Stravinskyhan implantat un sistema de cua virtual. Mitjançant la lectura d'un QR, el client entra en una cua virtual, fa una volta pel Born, i quan manquen deu minuts perquè la taula quedi lliure, rep un avís.

NO T'HO PERDIS: Les millors cocteleries de Barcelona

Llegeix el número de juny de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat