Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Brunch Hotel Majestic
Foto: Majestic Hotel & Spa Barcelona

El millor brunch d'hotel de luxe de tot l'Estat està a Barcelona

El guardó s'ha entregat en el marc de la tercera edició dels Beyond Luxury Awards a Mallorca

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Si passegeu pels carrers de Barcelona, us trobareu amb molts establiments que s'han sumat a la moda del brunch. Aquest àpat es fa entre l'esmorzar i el dinar i cada cop s'ha refinat més; des d'elaborades torrades d'alvocat fins a inacabables combinacions de creps. Malgrat que l'àpat en si ja acostuma a ser prou sumptuós, també n'hi ha de veritable luxe. Per reconèixer-los, els premis Beyond Luxury Awards escullen, des de fa tres anys, el millor brunch d'hotel de luxe, que aquest any s'ha quedat a la ciutat. El guardó ha estat per l'oferta gastronòmica del Majestic Hotel & Spa Barcelona, ideada pel xef Nandu Jubany.

"El Majestic és un hotel amb una identitat única (...) sentim que és molt més que un allotjament", ha confessat Pascal Billard, director general de l'hotel, en recollir el guardó. Si voleu gaudir d'aquesta luxosa proposta, haureu de preparar la butxaca, perquè aquest esmorzar de mig matí té un preu de 65 euros per persona. Ara bé, hi podreu degustar els seus Ous Benedict o el Caneló del Nandu, tot i que la carta varia segons la temporada de l'any.

Hotel Majestic
Foto: Majestic Hotel & Spa Barcelona

El premi a Best Amazing Luxury Hotel Brunch 2023 no és l'únic que s'ha endut l'hotel, sinó que el jurat també l'ha inclòs dins la llista 10 Best List, que determina quins són els millors hotels de luxe espanyols de l'any, on ha estat escollit entre cinquanta candidatures.

Un dels hotels de luxe de referència a Barcelona

L'entrega de premis i reconeixements no és una novetat pel Majestic Hotel & Spa Barcelona. Aquest 2023 també s'ha escollit com el millor hotel de Barcelona pels World's Best Awards, de la revista estatunidenca 'Travel + Leisure'. L'any anterior, la mateixa revista el va incloure en la llista dels 500 millors hotels de luxe del món, a més de reconèixer la suite Majestic Royal Penthouse amb el Premi Villégiature 2022 a la millor suite del món.

NO T'HO PERDIS: El preu mitjà per una habitació d'hotel a Barcelona es dispara un 19%

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Tardor

    Últimes notícies

      Publicitat