Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Dr. Stravinsky
© Maria Dias Dr. Stravinsky

El millor còctel d'Espanya és a Barcelona!

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

Només una copa? Una copa poden ser moltes coses! Sobretot si te la prens en un dels millors bars del món. No ens afartarem mai de dir-ho: tenim institucions a la cantonada de casa, patums que hauríem de valorar més. Un exemple de manual és el Dr. Stravinsky: la cocteleria del grup la Confiteria no para d'arrasar. El 2018 va rebre el premi al Best New International Cocktail Bar dels Coaster Awards de World Class –el que vindria a ser l’Òscar al Millor Nou Bar– i també corona la nostra llista dels millors bars de Barcelona (recordeu que nosaltres us en vam parlar l’any 2017, just quan va obrir substituint l’entranyable Nus del Born).

I la trajectòria del Dr. Stravinsky, impecable i meteòrica, segueix recollint èxits: s’acaba de fer pública la llista de Time Out dels 36 millors còctels del món, i estem orgullosos d’anunciar que el seu trago Camp Nou hi apareix al número 26. Guardeu-vos bé aquest reportatge: cobreix 27 ciutats de divuit països del món, i hi trobareu detallats amb pèls i senyals el millor copasso que us hi podeu clavar. Amb la marca de la casa: algunes de les barres que hi apareixen són clàssics directes. Altres copes són bogeries mixològiques que fan que la gent travessi fronteres per abeurar-s’hi.

El còctel Camp Nou!
El còctel Camp Nou!
FOTO: Iván Moreno

I sobretot us recordem que podeu comprar la Time Out Box Còctels 2 x 1, una capsa d’ofertes de cocteleria que, com l’alcohol bo, deslloriga converses i no deixa ressaca. Per un preu de 19,95 euros, teniu deu targetes de 2 x 1 en les millors cocteleries de Barcelona, una targeta per cada establiment que hi participa. I on no hi podia faltar, esclar, el Dr. Stravinsky.


NO T'HO PERDIS: Els 100 millors bars de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat