Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right El millor còctel d'Espanya és a Barcelona!
Dr. Stravinsky
© Maria Dias Dr. Stravinsky

El millor còctel d'Espanya és a Barcelona!

Advertising

Només una copa? Una copa poden ser moltes coses! Sobretot si te la prens en un dels millors bars del món. No ens afartarem mai de dir-ho: tenim institucions a la cantonada de casa, patums que hauríem de valorar més. Un exemple de manual és el Dr. Stravinsky: la cocteleria del grup la Confiteria no para d'arrasar. El 2018 va rebre el premi al Best New International Cocktail Bar dels Coaster Awards de World Class –el que vindria a ser l’Òscar al Millor Nou Bar– i també corona la nostra llista dels millors bars de Barcelona (recordeu que nosaltres us en vam parlar l’any 2017, just quan va obrir substituint l’entranyable Nus del Born).

I la trajectòria del Dr. Stravinsky, impecable i meteòrica, segueix recollint èxits: s’acaba de fer pública la llista de Time Out dels 36 millors còctels del món, i estem orgullosos d’anunciar que el seu trago Camp Nou hi apareix al número 26. Guardeu-vos bé aquest reportatge: cobreix 27 ciutats de divuit països del món, i hi trobareu detallats amb pèls i senyals el millor copasso que us hi podeu clavar. Amb la marca de la casa: algunes de les barres que hi apareixen són clàssics directes. Altres copes són bogeries mixològiques que fan que la gent travessi fronteres per abeurar-s’hi.

El còctel Camp Nou!

 

El còctel Camp Nou!
FOTO: Iván Moreno

 

I sobretot us recordem que podeu comprar la Time Out Box Còctels 2 x 1, una capsa d’ofertes de cocteleria que, com l’alcohol bo, deslloriga converses i no deixa ressaca. Per un preu de 19,95 euros, teniu deu targetes de 2 x 1 en les millors cocteleries de Barcelona, una targeta per cada establiment que hi participa. I on no hi podia faltar, esclar, el Dr. Stravinsky.


NO T'HO PERDIS: Els 100 millors bars de Barcelona

Share the story
Últimes notícies
    Advertising