Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El millor croissant de mantega d'Espanya és a Barcelona!

Escrit per
Laura Galve
Publicitat

Aquesta notícia promet deixar-vos la panxa contenta. En el millor dels casos, arreglar un dia trist i insípid amb un sabor i una textura que posa la pell de gallina. La pastisseria Canal és la responsable d'un croissant de mantega que us farà llepar els dits. El pastisser Toni Vera ha aconseguit posicionar aquest dolç com el millor d'Espanya en el XII Concurs del 'Millor Croissant Artesà de Mantega d'Espanya 2019', en una competició amb 70 pastisseries de tot l'Estat. Albert Roca, de la pastisseria Sant Croi, va ser el guanyador de l'any passat.

Vera torna a conquerir aquesta batalla de pastissers després que guanyés l'edició del 2016. Aquest cop, un dels factors que més ha valorat el jurat és un equilibri de sabors que ha aconseguit enamorar els paladars més exigents. 

La pastisseria Canal va néixer de les mans d'en Xavier Canal el 1970 i actualment està dirigida pel seu nebot Luis Estrada. Aquest petit univers de sucre i farina, on innovació i tradició van de la mà, té dos locals a Barcelona: un al carrer Muntaner i l'altre a Calvet. La pastisseria té un equip on destaca la figura d'en Toni Vera, un jove pastisser de Badalona que, després d'haver provat sort amb la química, va descobrir per casualitat que les seves mans estaven més a gust entre forns i pasta fullada que no amb vasos de precipitat i líquids verdosos. I pel que sembla, no li està anant gens malament.

Toni Vera

Foto: Oriol Baylina

NO T'HO PERDIS: els millors croissants e Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat