Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Forn Baluard
FOTO: Scott ChasserotForn Baluard © Scott Chasserot

El millor pa de Barcelona a domicili: enviat directament a casa teva

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

Us afligeix el ritual d’anar a buscar el pa? Les cues de bon matí, les mirades de recel dels altres clients i tota la pesca? En realitat els forns no s’estan fent d’or, com molta gent es pensa, al contrari, però la situació actual només permet dues o tres persones dins de l’establiment, i és normal que tot plegat s’hagi convertit en una quotidianitat feixuga.

L’empresa de càtering bakering.es us proposa una solució: una botiga en línia on hi trobareu, sota el mateix paraigües, algunes de les millors fleques i pastisseries de Barcelona. La llista d'artesans que hi participen és un quadre d’honor del pa de Barcelona: la fleca Balmes, Baluard, Panes Creativos, el Forn Sant Josep, la pastisseria Baixas... El sistema és tan senzill com entrar a la web, fer-se un usuari i encarregar el pa, especificant quin dia i hora vols que te’l portin a casa.

Forn Mistral Gràcia
Forn Mistral Gràcia FOTO: Forn Mistral

El propietari del negoci i iniciador de la 'start-up', l’Àlex Verdaguer, explica que "vam començar fa un parell d’anys dedicats al càtering d’empresa i era molt senzill: volies dinar a la feina o en una reunió, i et portàvem un càtering d’entrepans de les millors fleques i pastisseries. Ara, amb tot això que vivim, les comandes d’empresa van caure en picat. I esclar, se’m va acudir que si tinc accés al millor pa de Barcelona, doncs valdria la pena oferir aquesta opció de venda al client particular".

En aquesta nova i forçosa etapa, van començar amb cinc o sis comandes al dia. I ara ja en fan entre cinquanta i seixanta. El preu per entrega són sis euros. Una quantitat que algú pot considerar exagerada, però no ho és en absolut. "Pensa que la majoria de la gent compra esmorzar per a l’endemà i pa per a tota la setmana", explica Verdaguer. "I un recàrrec de cinc o sis euros –estem treballant per ajustar el preu del transport– és poca cosa per tenir bon pa a domicili tota la setmana", reflexiona. "A un client de Sant Cugat li vam fer entendre que era normal que pagués 22 euros per 14 barres de pa bo més el transport. Senyor, quant val una hora del seu temps?".

I ja sabeu que el pa, si el descongeleu bé, és tan bon com si fos acabat de fer.

Verdaguer insisteix en el valor afegit del seu servei d’entrega: "Treballem amb una empresa de missatgeria que és de darrera milla: el repartidor, que per cert té unes bones condicions laborals, no fa ruta. Si tu vols el pa a les nou, a quarts de nou surt de l’obrador i a les nou el tens a cada". I incideix en la gràcia de poder menjar, una setmana, pa del Forn Sant Josep i l’altra, del Forn Ginebra, per exemple: "Intentem oferir un producte de qualitat a domicili i que tothom hi surti guanyant".

NO T'HO PERDIS: Els millors restaurants de Barcelona amb servei propi d'entrega a domicili. 

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat