Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Mirador torre Glòries
Mirador torre Glòries

El Mirador torre Glòries ofereix entrades al 50% de descompte per celebrar La Mercè

La promoció serà vàlida per tots els tipus d'entrades durant els dies 23, 24 i 25 de setembre

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Barcelona ja s'està preparant per acollir les festes de La Mercè 2023 els dies 22, 23, 24 i 25 de setembre. La ciutat oferirà diverses activitats, a les que també se sumaran llocs tan emblemàtics com el Mirador torre Glòries. Només un any després de la seva obertura, aquest s'ha convertit en uns dels equipaments de referència de Barcelona. Seguint la iniciativa de l'any passat, aquest 2023 el Mirador també oferirà un descompte del 50% en les seves entrades per celebrar la Mercè. La promoció s'aplicarà tant en les entrades generals com a les entrades que inclouen l'experiència 'Cloud Cities Barcelona'. Tot i que el descompte només serà vàlid els dies 23, 24 i 25 de setembre, les entrades es podran adquirir a partir del 14 de setembre.

Des que va obrir l'any passat, el Mirador torre Glòries ha rebut a més de 100.000 visitants que han gaudit de les vistes privilegiades de l'espai a 125 metres d'alçada. A més, a la cúpula de la Torre Glòries es troba el 'Cloud Cities Barcelona', una obra de Tomás Saraceno que pretén fer reflexionar sobre el futur de les ciutats mentre els visitants la recorren a més de 130 metres d'alçada.

Tot i que només va néixer fa un any, el mirador ja va participar a La Mercè de l'any passat, oferint el mateix descompte que aquest 2023. A més, també s'ha involucrat a altres festes de la ciutat com Llum BCN, La Nit dels Museus i Barcelona Obertura, entre d'altres. Si voleu celebrar La Mercè i aprofitar per visitar llocs emblemàtics com aquest a meitat de preu, aquesta és una oportunitat estrella.

NO T'HO PERDIS: Les millors vistes de Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat