Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Mirador torre Glòries
Mirador torre Glòries | 'Cloud Cities Barcelona' de Tomás Saraceno

El Mirador Torre Glòries ofereix entrades gratis a l'escultura transitable a 130 m d'altura

La iniciativa forma part del projecte 'Estiu dels Museus' impulsada per l'Ajuntament de Barcelona durant els mesos de juliol i agost

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Si voleu gaudir d'una de les millors vistes de Barcelona i d'una experiència interactiva gratis, això us interessa. Tots els dimarts a partir del 4 de juliol fins al 29 d'agost el Mirador de Glòries oferirà l'accés a l'estructura transitable Cloud Cities Barcelona, de Tomás Saraceno, de manera gratuïta amb la compra de l'entrada general al mirador.

Aquesta iniciativa forma part de la campanya 'Estiu als Museus' que ha posat en funcionament l'Ajuntament de Barcelona i a la que s'ha sumat el Mirador de Glòries. Més de 100.000 persones ja han visitat l'espai amb unes vistes privilegiades 360 graus de la ciutat. A més de les vistes, durant els mesos de juliol i agost els visitants que comprin l'entrada general també podran pujar a Cloud Cities Barcelona.

Aquesta es tracta d'una experiència immersiva a més de 130 metres d'alçada que pretén fer reflexionar sobre el futur de les ciutats. Si encara no heu visitat l'equipament dins la Torre Agbar, 'Estiu als Museus' és una bona oportunitat per fer-ho.

NO T'HO PERDIS: Els museus de Barcelona que obren gratis el diumenge

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de identitat de ciutat

    Últimes notícies

      Publicitat